SON DAKİKA: Ciro Immobile, Beşiktaş'ta! İstanbul'a geliş saati belli oldu

Giıvanni van Bronckhorst ile yeni bir sayfa açan ve 2024-25 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, İtalyan santrfor Ciro Immobile ile anlaşma sağladı. Uzun zamandır Lazio'da forma giyen tecrübeli golcünün İstanbul'a geliş saati belli oldu. Ayrıca golcü oyuncu, yaptığı açıklama ile Lazio'ya veda etti. İşte detaylar...

Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katan Beşiktaş, Lazio'da forma giyen Ciro Immobile ile de anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar, bir süredir peşinde olduğu yıldız futbolcuyu bugün İstanbul'a getiriyor. Tecrübeli santrforun İstanbul'a geliş saati belli oldu.

Haberin Devamı

İŞTE FERDİ VE BARIŞ ALPER GERÇEKLERİ...

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VARDI

2016 yılından bu yana Lazio'da forma giyen Ciro Immobile'nin İtalyan kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Beşiktaş'ın, gerek Lazio gerekse İtalyan yıldızla anlaşma şartları henüz açıklanmadı. 34 yaşındaki santrfor için son günlerde Suudi Arabistan kulüpleri de devreye girmişti. Ancak Immobile, Beşiktaş'ı tercih etti.

SON DAKİKA: Ciro Immobile, Beşiktaşta İstanbula geliş saati belli oldu

İŞTE GELİŞ SAATİ

Ciro Immobile, bu akşam saat 18.30'da özel uçakla İstanbul'a gelecek. İtalya'nın önde gelen golcülerinden biri olan Ciro Immobile, kariyeri boyunca şu ana kadar toplamda 593 resmî maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu 593 karşılaşmada 329 gol atarak 75 asist yaptı. Immobile, 2016 yılından bu yana formasını giydiği Lazio'da ise 340 maçta 207 gol atıp 54 asist katkısı verdi.

Haberin Devamı

İTALYAN BASINI DUYURMUŞTU

İtalyan basını, Ciro Immobile'nin Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiğini açıklamıştı. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport, ‘Hoşça kal Lazio, Immobile Beşiktaş’ başlığını attı. Leggo, ‘Immobile, Beşiktaş’a gitmek üzere Lazio’ya veda etti’ ifadelerini kullanırken, Il Messaggero ise ‘Lazio, gol kralını uğurluyor’ diyerek, vedayı doğruladı.

FEYYAZ UÇAR, İTALYA'YA GİTTİ!

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, kamptan ayrılarak Ciro Immobile transferi için İtalya’ya gitti. Uçar'ın, yıldız futbolcu ile birlikte bu akşam İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

İLK AÇIKLAMASINI YAPTI

Beşiktaş'a transferi eli kulağında olan Lazio efsanesi Ciro Immobile, La Repubblica'ya vedasıyla ilgili konuştu. Tecrübeli futbolcunun kulüpten ayrılmasıyla ilgili gazetede 'Lazio ve Immobile: Korkusuz sekiz yıl' başlıklı bir haber yayınlandı. Uzun yıllar top koşturduğu ekipten ayrılmasıyla ilgili duyguları sorulan Ciro Immobile, bu konuda gazeteye verdiği demeçte şunları söyledi:

"Benim için bugün çok üzücü bir gün. Ayrılma anı gerçekten geldiğinde, bu zordur."

YORUM YAZ