Son Dakika Transfer Haberleri | Fenerbahçe büyük oynuyor: Ali Koç'tan Mourinho'ya dünya yıldızı...

Sezonun sona ermesinin ardından gözler transferlere çevrildi. Yaz transfer döneminin başlamasına ise kısa bir süre kaldı. Süper Lig ekipleri kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer Süper Lig kulüpleri gelecek sezonun planlaması doğrultusunda görüşmeler gerçekleştiriyor. İşte Süper Lig'de gündeme gelen son transfer bombaları (1 Haziran transfer haberleri)

Son Dakika Transfer Haberleri | Fenerbahçe büyük oynuyor: Ali Koç'tan Mourinho'ya dünya yıldızı...

Süper Lig'de sezon sona erdi, transfer hareketliliği başladı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Süper Lig kulüpleri transfer görüşmelerini sürdürüyor. İşte Süper Lig'de 1 Haziran transfer haberleri...

Haberin Devamı
Acun'dan Fenerbahçe'ye hediye

Fenerbahçe'de ilk hedefin Merih Demiral olduğu öğrenildi. Kiralık olarak transfer edilen ve Atletico Madrid'e dönmesine kesin gözüyle bakılan Çağlar Söyüncü'nün yeri Merih Demiral ile doldurulacak. Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'de forma giyememenin içinde ukde kaldığını söyleyen Merih Demiral'a sarı lacivertliler forma gönderme jestinde bulunmuştu. Taraflar arasında görüşmeler yeni yeni başlarken, transferin olumlu sonuçlanması bekleniyor.

YÜKSELEN YILDIZ PHILOGENE!

Fenerbahçe'nin bir diğer hedefinin ise Hull City ve İngiltere'nin yükselen yıldızı Philogene olduğu öğrenildi. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'de Ali Koç'un yeni yönetiminde olması işleri bir hayli kolaylaştıran etmen olacak.

İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktör adayı

Beşiktaş, Rusya Ligi ekiplerinden Rostov'u çalıştıran Valeri Karpin'i takımın başına getirmek istiyor. Haberde, Siyah-Beyazlı yönetimin Karpin ile görüştüğü ve yıllık 3 milyon Euro teklif yaptığı belirtildi.

55 yaşındaki teknik adamın ekibi, bu sezon Rusya Premier Ligi'ni 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 43 puan toplayarak 7. sırada bitirdi.

Muhammed Cham savaşı!

Trabzonspor’un hem 10 numara transferi hem de geleceğe yatırım olarak kadrosuna katmak istediği Muhammed Cham, Clermont kulübü yetkililerinden transferine kolaylık sağlamalarını istedi. Kariyerini Fransa dışında sürdürmek isteyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu da bordo-mavili kurmaylar ile yaptığı görüşmelerde her konuda anlaşmaya varmıştı.

Cham'a Türkiye'den Trabzonsor'un dışında Adana Demirspor'un da talip olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
Galatasaray'dan sürpriz hamle

Fernando Muslera'nın arkasına ileride eldivenleri alabilecek genç bir isim arayan sarı-kırmızılılar, Eyüpspor'un kalecisi Berke Özer'i gündemine aldı. Büyük ölçüde anlaşma sağlanan Berke'nin yeni sezonun ilk transferi olması bekleniyor. Altınordu'da yetiştikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olan başarılı eldiven, Belçika'da Westerlo ve Portekiz'de Portimonense'de oynadı.

Kazımcan Karataş'a talip çıktı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi iç ve dış transferde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Göztepe'nin bonservisi Galatasaray'da bulunan genç sol bek Kazımcan Karataş'la ilgilendiği öğrenildi. Sol beki kaptan İsmail Köybaşı ile 1 yıllık sözleşme yenileyen aynı mevkide görev yapan Brezilyalı Djalma Silva ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılıların, Kazımcan'ı alternatif olarak düşündüğü bildirildi.

Galatasaray'a geri döndü

Gaziantep FK'nın sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı ve sezonun ilk 4 haftasında kaleye geçen ancak Florin Nita'nın gelmesinin ardından yedeğe çekilen Batuhan Şen, yeni sezonda yeniden kiralanmayacak. Süper Lig devi Galataaray'ın genç kalecisi Batuhan Şen, kiralık sözleşmesi sona erdikten hemen sonra takıma geri döndü. Genç oyuncunun geleceği hakkında henüz net karar verilmedi.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'nin hedefi Robert Lewandowski

Jose Mourinho'yu takımın başına getirmeye hazırlanan Fenerbahçe, forvet hattı için dünyaca ünlü bir ismi gündemine aldı. Ertan Süzgün'ün haberine göre Fenerbahçe, Barcelona'da forma giyen Robert Lewandowski için oyuncu ve kulübüyle temasa geçmiş durumda.

Haberde; Bu transferin şimdilik zor göründüğünü ancak iddialı bir kadro kurmak isteyen Ali Koç ve yönetiminin Jose Mourinho'nun ardından taraftara Robert Lewandowski'yi de hediye etmek istediği kaydedildi.

YORUM YAZ