Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi İsmail Yüksek! Çaykur Rizespor maçına damga vuran istatistik

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0'lık skorla yendi. Sarı Lacivertliler'de Fred hat-trick yaparak maça damga vururken İsmail Yüksek'in performansı da tam anlamıyla damga vurdu. 25 yaşındaki futbolcunun maça damga vuran istatistikleri ise oldukça dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi İsmail Yüksek! Çaykur Rizespor maçına damga vuran istatistik

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0'lık skorla yendi ve maç fazlasıyla lig liderliğini aldı.

Haberin Devamı
Fenerbahçeli Fred: Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor

FRED HAT-TRICK YAPTI

İlk yarısını 1-0 önde kapattığı müsabakadan 5-0 galip ayrılan sarı-lacivertlilerde Fred, maça damga vurdu. UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde Lugano karşısında yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 1 ay formasından uzak kalan Brezilyalı futbolcu, ligde ilk maçında gol sevinci yaşadı. Müsabakanın 15. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren başarılı orta saha, 60 ve 64. dakikalarda da topu filelere gönderdi. Fred, 81. dakikada yerini Levent Mercan'a bıraktı. Fenerbahçe'de ikinci sezonunu yaşayan 31 yaşındaki futbolcu, kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.

Fenerbahçenin vazgeçilmezi İsmail Yüksek Çaykur Rizespor maçına damga vuran istatistik

İSMAİL YÜKSEK'İN YÜKSELEN FORMU

Fenerbahçe'de teknik adamlar değişse de orta sahada vazgeçilmez isim olmaya devam eden İsmail Yüksek, Çaykur Rizespor maçının da en etkili isimlerinden biri oldu. Özellikle Fred ile birlikte oynadığı maçlarda bambaşka bir görüntüye bürünen 25 yaşındaki orta sahanın performansı teknik heyeti de memnun etmiş durumda. Bu durum aynı zamanda başarılı futbolcunun istatistiklerine de yansımış durumda.

Haberin Devamı

İSTATİSTİKLERİ MAÇA DAMGA VURDU

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçında en fazla ikili mücadele kazanan ve top kapan oyuncu İsmail Yüksek oldu. 85 kez maç içerisinde topla buluşan futbolcu, yüzde 91'lik pas yüzdesine ulaştı. Aynı zamanda 9 kez sahipsiz top kazanan ve 8 ikili mücadeleyi kazanan İsmail Yüksek 4 top kapma, 3 uzaklaştırma ve 2 de pas arası ile maçın tartışmasız en iyilerinden biri oldu.

Fenerbahçenin vazgeçilmezi İsmail Yüksek Çaykur Rizespor maçına damga vuran istatistik

TRANSFER STRATEJİSİ DEĞİŞEBİLİR

Transfer süresi boyunca Fenerbahçe için dillendirilen orta sahaya takviye konusunda Mourinho ve kurmaylarının İsmail Yüksek ve Fred uyumunun sahaya yansımasının ardından transfer politikasında değişikliğe gidebileceği düşünülüyor. İkisinin de yaşayabileceği sakatlık sonrası sahada uyum sorunu yaşmayacak bir isim tercih edecek olan Mourinho'nun transferi yeniden gözden geçirmesi bekleniyor.

Fenerbahçenin vazgeçilmezi İsmail Yüksek Çaykur Rizespor maçına damga vuran istatistik

YORUM YAZ