Transferde flaş Salih Özcan gelişmesi! Alman basını duyurdu

Transfer döneminde adı sık sık Süper Lig devleriyle anılan Salih Özcan için flaş gelişmeler yaşanıyor. Dortmund'da forma giyen tecrübeli orta sahanın aldığı karar gündeme bomba gibi düştü.

Transferde flaş Salih Özcan gelişmesi! Alman basını duyurdu

Salih Özcan, Borussia Dortmund'da teknik direktörlüğe Nuri Şahin'in gelmesinin ardından gözden çıkarılan isimlerden oldu. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen başarılı orta sahaya Süper Lig devleri de dahil olmak üzere birçok talip çıktı.

Haberin Devamı

SÜPER LİG DEVLERİNİ REDDETTİ

Salih Özcan'ı transfer etmek için Süper Lig'in büyük kulüpleri de devreye girmişti. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen milli futbolcu, Türkiye'den gelen teklifleri reddetti.

Transferde flaş Salih Özcan gelişmesi Alman basını duyurdu

KADROYA ALINMADI

Salih Özcan, takımı Borussia Dortmund'un Bundesliga'nın ilk haftasında Eintracht Frankfurt'u 2-0 mağlup ettiği maçın kadrosuna teknik direktör Nuri Şahin'in kararıyla alınmamıştı.

ALMAN BASINI DUYURDU

Alman basını flaş bir gelişmeyi duyurdu ve alınan bilgilere göre; Salih Özcan, transfer döneminin son günlerinde Borussia Dortmund'dan ayrılma seçeneklerini değerlendiriyor. Bu gelişmenin ardından orta saha arayan Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da transfer için devreye girebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Transferde flaş Salih Özcan gelişmesi Alman basını duyurdu

YORUM YAZ