Galatasaray'a sürpriz sol kanat! Premier Lig kulüpleri de peşinde...

Süper Lig'de gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Takımlar yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken gündeme bomba gibi bir haber düştü. Galatasaray'ın transfer listesine sürpriz bir isim dahil oldu. Orta saha oyuncusunun peşinde Premier Lig kulüplerinin de olduğu ortaya çıkyı. Ayrıca Fenerbahçe'de de flaş gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş ve Trabzonspor ise sürpriz isimleri gündemlerine almış durumdalar.

Galatasaray'a sürpriz sol kanat! Premier Lig kulüpleri de peşinde...
Beşiktaş istiyordu! Augsburg kaptı

Alman basınından Bild'in geçtiği habere göre, Augsburg, Bayern Münih'ten Yusuf Kabadayı'yı 900 bin euro karşılığında kadrosuna kattı.

Genç futbolcu Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alıyordu. Hatta sezon bitiminde Siyah Beyazlılar'ın 1 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesi ile Bayern'in kapısını çaldığı iddia edilmişti.

Hummels transferinde flaş gelişme

Bayer Leverkusen, Bayern Münih'e transferi an meselesi olan Jonathan Tah'ın yerine deneyimli bir stoper getirmeyi planlıyor.

Sky Sports'un haberine göre; Mats Hummels, Bayer Leverkusen'in adayları arasında yer alıyor. Tecrübeli stoper aynı zamanda da Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunuyordu.

Zeki Çelik için Galatasaray iddiası

Savunmanın sağına takviye yapacak Galatasaray için yeni bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, sarı-kırmızılı ekibin Zeki Çelik'le ilgilendiğini yazdı.

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Roma'nın satmayı düşündüğü Zeki Çelik için EURO 2024 sonrası temaslara hız verecek. Haberde, 27 yaşındaki milli oyuncuya önümüzdeki günlerde teklif iletileceği belirtildi.

Haberin Devamı
Di Maria için karar zamanı

Paulista ve Rafa Silva'yı renklerine katan Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Angel Di Maria'yı da kadrosuna dahil edebilmek için yoğun bir çaba harcıyor. Arjantin basınına yansıyan haberlere göre yakın çevresi, oyuncunun Rosario Central'e döneceğini söylüyor. Ancak siyah-beyazlıların masada çok ciddi bir maddi gücünün mevcut olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla 36 yaşındaki futbolcunun henüz net karar vermediği ve kafasını kurcalayanın ailesinin tereddütlü bakışı olduğu ifade edildi.

Kevin Carlos Beşiktaş'ı bekliyor

Beşiktaş'ın hücuma takviye etmek istediği Kevin Carlos'da geri sayım sürüyor. İsviçre'de Yverdon Sport takımında forma giyen oyuncu için kulübüyle görüşmeler ve bonservis üzerine pazarlıklar devam ediyor. 23 yaşındaki santrfor da iki kulüp arasında anlaşmanın sağlanmasını bekliyor. Beşiktaş'a gelmek için çok istekli olduğu belirtilen Carlos'un taleplerinin çok yüksek olmadığı belirtildi. Teknik heyetin de futbolcuya olumlu baktığı, transfer gelişmelerini takip ettiği kaydedildi.

Galatasaray'dan Mangala hamlesi

8 numara transferi yapması beklenen Sarı-Kırmızılı takımın gündemine gelen son isim ise İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest forması giyen Orel Mangala oldu.

Aslan'ın Belçikalı orta saha oyuncusunun menajeriyle kısa süre içerisinde temas kuracağı ve durumu hakkında bilgi alacağı ifade ediliyor.

Yönetimin şartların oluşması halinde 26 yaşındaki yıldız oyuncu için Ada ekibine teklifte bulunacağı da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
Beşiktaş'ta Cabral operasyonu

Gelecek sezon kadrosuna mutlaka bir golcü transferi yapmak isteyen Beşiktaş, şimdiye kadar birçok ismi listesine ekledi. Daha önce gündeme gelen Arthur Cabral için düğmeye basıldı.

Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica’nın formasını giyen Brezilyalı santrfor için ilk etapta 15 milyon Euro dolaylarında bir bonservis talep edilmişti. Ancak kulübün hocası Rui Costa, 2028'e kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki oyuncuyla yaptığı görüşmede kendisiyle gelecek sezon devam etmeyi düşünmediğini belirtti.

Portekiz temsilcisinin hücum hattında tam 5 futbolcusunun olması nedeniyle transferin, çok daha düşük bir bedel ile gerçekleşebileceği öğrenildi. Gelen haberlere göre Kara Kartal, bu transferi 10 milyon Euro’nun altında bir bedelle bitirmeyi hedefliyor.

Aslan'a sürpriz sol kanat!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın listesine sürpriz bir isim eklendi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre sarı-kırmızılılar, Suudi Pro Lig kulübü Al Ettifaq forması giyen Demarai Gray'i gündemine aldı.

PREMİER LİG'DEN TALİPLERİ VAR

Daha önce Birmingham, Leicester, Leverkusen ve Everton formaları giyen 28 yaşındaki sol kanat oyuncusuna Premier Lig'den de taliplerin olduğu aktarıldı.

 

 

YORUM YAZ