Fenerbahçe'den bomba transfer! EURO 2024 sonrası Cenk Tosun ile...

Süper Lig'de 4 büyükler başta olmak üzere gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Takımlar yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken gündem hareketlendi. Gelecek sezonun kadrosu için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, forvet hattına ezeli rakibinden bomba bir transfer yaparak kadrosunu güçlendirmek istiyor. İşte Süper Lig'de günün tüm transfer gelişmeleri...

FENERBAHÇE SAMARDZİC'TEN VAZGEÇTİ

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin uzun süredir peşinde olduğu yıldız futbolcudan olumsuz haber aldığı ortaya çıktı.

TRANSFERDEN VAZGEÇİLDİ

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcunun kararının ardından transferden çekildiği öğrenildi. Sports Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe, Udinese forması giyen Lazar Samardzic'in transferinden vazgeçti.

LİSTEDEN ÇIKARILDI
Fenerbahçe'nin bu kararı alma sebebinin oyuncunun Türkiye'de forma giymek istememesinden kaynaklandığı belirtildi. Yıldız futbolcunun transfer listesinden çıkarıldığı vurgulandı.

BEŞİKTAŞ'TA Dİ MARİA ISRARI DEVAM EDİYOR!

Skorer'in haberine göre; Beşiktaş’ta transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Salih Uçan’ın sözleşmesini uzatan, Gabriel Paulista ve Rafa Silva’yı da kadrosuna katan siyah-beyazlılar, Di Maria için tüm şartları zorluyor.

Bu transfer için 2. Başkan Hüseyin Yücel daha önce “Copa America’dan sonra Di Maria’yı almaya gideceğiz inşallah. Teklifimizi yaptık. Cevabını bekliyoruz” demişti. Taraftara geçen sezon ligde yaşanan başarısızlığı unutturmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Copa America’nın sona ermesinin ardından Arjantinli futbolcuyla tekrar masaya oturacak.

Di Maria, kariyerinde daha önce İtalya’da Juventus, Fransa’da Paris Saint Germain, İspanya’da Real Madrid, İngiltere’de Manchester United gibi dev kulüplerin formansını giymişti. Arjantinli yıldız oyuncu, geride bırakılan sezonda ise Benfica formasıyla 47 maçta 17 gol, 15 asistlik performans gösterdi.

FERDİ KADIOĞLU'NA 25 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğly için Avrupa'dan birçok kulüpten teklif alan Fenerbahçe'nin kapısını bu kez Brighton çaldı.

25 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Fanatik'ten Necati Albayrak'ın haberine göre; Premier Lig ekibi Brighton, Ferdi Kadıoğlu için 25 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

KARAR EURO 2024 SONRASI

Fenerbahçe, Ferdi ile ilgili tüm seçenekleri EURO 2024 sonrasında değerlendirecek.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'DEN CENK TOSUN BOMBASI

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bomba bir isim için harekete geçti.

Fanatik'ten Necati Albayrak'ın haberine göre; Serdar Dursun'la yeni sözleşme konusunda görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'u istiyor.

EURO 2024 SONRASI GÖRÜŞME

Fenerbahçe, EURO 2024 sonunda Beşiktaş ile kontrat yenilemeyen Cenk Tosun'la da görüşme yapacak.

YORUM YAZ