Fred, kariyerinin ilk hat-trickinin sevincini yaşıyor

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup ettiği maça yaptığı hat-trickle damga vuran Fred, çok mutlu olduğunu dile getirdi, "Hem benim için hem de takımımız için çok önemliydi bu. 3 gol attığım için çok mutluyum." dedi.

Süper Lig'in 3. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Fred, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu. Kariyerindeki ilk hat-trick yapmasıyla ilgili mutluluğunu ifade eden Fred, takımına yardım etmek için elinden geleni yaptığını vurguladı ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Hem benim için hem de takımımız için çok önemliydi'

"Öncelikle geri döndüğüm için mutluyum. Maalesef bir sakatlık yaşamıştım. Takıma yardım etmek için buradayım. Kariyerimdeki ilk hat-trick’imi yaptım. Hem benim için hem de takımımız için çok önemliydi bu. 3 gol attığım için çok mutluyum. Bugün iyi bir adım attık ve sezonun geri kalanında bu şekilde devam etmemiz gerekiyor."

'Her maçımızı kazanmak için oynayacağız'

"Kariyerimde yaptığım ilk hat-trick’imi ve takım olarak bugün ne kadar mutlu olduğumuzu konuştuk. Saha içerisinde çok iyi bir takıma karşı herkes güzel bir performans gösterdi. Cuma günü başka bir maçımız var ve biz her maçımızı kazanmak için oynayacağız."

YORUM YAZ