Galatasaray ikinci başkanı Metin Öztürk'ten transfer açıklaması!

Transfer döneminin son gününde hareketli saatler geçiren Galatasaray'da İkinci Başkan Metin Öztürk açıklamalarda bulundu. Transfer konusunda bilgi veren Metin Öztürk, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk gündeme dair açıklamalarda bulundu. 1-2 saat içerisinde netleşecek transferlerin olabileceğini ifade eden Öztürk, ezeli rakiplerine de gönderme yaptı.

Haberin Devamı

Metin Öztürk'ün açıklamaları şöyle;

Dünyanın en büyük üç santrforundan biri geldi. Geçen sene Kopenhag'da bize sahayı dar eden Jelert geldi. 5 tane çok kıymetli transfer yaptık. 2-3 transfer yeterliyken 5 transferinin yetersiz görülmesini anlamakta zorluk çekiyorum. Diğer 18 takımı neden sormuyorsunuz? Bugün, onlar için de son gün. 5 kaleci, 5 santrfor, 10 defans ile mi oynayacağız? Birçok oyuncumuzu başka takımlara göndermeme sebebimiz, kadro fazlalığı. Bakın, aynı şeyi Beşiktaş yaşıyor.

'ŞOV TRANSFERLERİNDEN VAZGEÇMEMİZ LAZIM'

Okan hocamız ve scout ekibimizin bir planı var. O plan çerçevesinde görüşülen oyuncular var. 1 liralık oyuncuya 5 lira verirseniz sadece bizi değil bizden sonraki yönetimleri de bağlar. Ben Mustafa Cengiz başkanımızı eleştirmiştim. 'Gomis'ten Falcao'ya 50 milyon euro çöpe atmıştınız' dedim. Bizim bu şov transferlerden vazgeçmemiz lazım.

Haberin Devamı

'RAKİBİMİZ 11 SENEDE ŞAMPİYON OLAMAMIŞKEN...'

Belki 1-2 saat içerisinde netleştireceğimiz transferler vardır. Benim bir bilgim yok. 2-3 futbolcu almak yeterken, 5 tane dünya çapında transfer yapılmış. Rakibimiz 11 senede şampiyon olamamışken, burası 2 senede 2 kez şampiyon olmuş. Gerçek Galatasaray taraftarı biliyor ki bu ekip tek şeye odaklandı; 25. şampiyonluk ve 5. yıldız! Herkes görecek ki başkaları o çakma 5. yıldızdan utanırken, biz taraftarımızla gerçek 5. yıldızı takacağız.

YORUM YAZ