İşte Şenol Güneş'in sözleşmesi! Trabzonspor, KAP'a bildirdi...

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş ile yapılan 2+1 yıllık sözleşmenin ayrıntılarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte tecrübeli teknik adamın sözleşmesinin detayları...

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş ile yapılan 2+1 yıllık sözleşmenin ayrıntılarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:  "Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Şenol Güneş ile 2+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Haberin Devamı

ZALEWSKİ'DEN SONRA BİR ŞOK DAHA

50 MİLYON TL GARANTİ ÜCRET

Anlaşmaya göre; Sayın Güneş'e; 2024-2025 sezonu için 50 milyon TL garanti ücret, 2025-2026 sezonu için, bir önceki sezon ödenen ücrete, %40 oranını geçmeyecek şekilde, (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ortaya çıkacak tutar ödenecektir. Opsiyon hakkının kullanılması halinde; 2026-2027 sezonu için, bir önceki sezon ödenen ücrete, %40 oranını geçmeyecek şekilde, (TÜFE+ÜFE)/2 oranında artış yapılarak ortaya çıkacak tutar ödenecektir. Kamuoyuna duyurulur."

İşte Şenol Güneşin sözleşmesi Trabzonspor, KAPa bildirdi...

BEŞİKTAŞ PLANI ORTAYA ÇIKTI

Trabzonspor'la 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Şenol Güneş, takımını pazar akşamı oynanacak Beşiktaş maçına hazırlıyor. Tecrübeli teknik adamın dev maç için planı da belli oldu. Güneş'in, forvet hattında sakatlığı süren Enis Destan'ın yerine yeni transferlerden Simon Banza veya Umut Bozok'u sahaya sürebileceği öğrenildi. Muhammed Cham ise 11'de başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

STOPERDE KİMLER OLACAK?

Savunma hattına yönelikte karar aşamasında olan deneyimli teknik adamın, takımla birlikte çalışmalara başlayan Savic ve Denswil'i ikilisine görev vermesi bekleniyor. Oyuncuların sağlık durumlarıyla ilgili de sürekli bilgiler alan Şenol Güneş, alternatif savunma planları üzerinde duruyor. 

YORUM YAZ