Fenerbahçe'ye Borussia Dortmund'dan müjdeli haber! Yıldız futbolcunun transferi bitiyor

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye iyi haber geldi. Alman devi Borussia Dortmund'un kadrosuna kattığı yıldız futbolcunun ardından, sarı-lacivertlilerin istediği oyucunun takıma gelme olasılığı arttı…

Fenerbahçe'ye Borussia Dortmund'dan müjdeli haber! Yıldız futbolcunun transferi bitiyor

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'ye transferde sevindiren haber geldi. Sarı-lacivertlilerin Borussia Dortmund'dan almak istediği yıldız, Alman devinin yeni transferi sonrası takıma gelme olasılığı arttı.

Haberin Devamı

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe, 2024-25 sezonunda şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor. Sarı-lacivertliler, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

GUİRASSYİ DORTMUND'DA

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Borussia Dortmund, santrafor oyuncusu olan Serhou Guirassy'nin 17.5 milyon Euro olan serbest kalma maddesini ödeyerek kadrosuna kattı.

Fenerbahçeye Borussia Dortmunddan müjdeli haber Yıldız futbolcunun transferi bitiyor

FENERBAHÇE'NİN GÖZÜ FÜLLKRUG'TA

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusu Niclas Füllkrug'u transfer etmek istiyor.

GELME OLASALIĞI ARTTI

Borussia Dortmund'un, Serhou Guirassy'i kadrosuna katmasıyla Niclas Füllkrug'un Fenerbahçe'ye transfer olmasının olasılığı arttı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Borussia Dortmunddan müjdeli haber Yıldız futbolcunun transferi bitiyor

SÖZLEŞMESİ 2026'YA DEK

Borussia Dortmund'a geçtiğimiz sezon katılan Füllkrug'un takımıyla sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 31 yaşındaki tecrübeli golcünün piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

SEZON PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezon Dortmund formasiyla 49 maça çıkan Alman golcü, 18 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ