Fenerbahçe'nin yıldızı yol ayrımında! İki kulüpten birini seçecek...

Feberbahçe'de Luan Peres ile yollar ayrıldı. Peres sonrası bonservisi Fenerbahçe'de bulunan bir diğer yıldız futbolcuya 2 talip çıktı. Söz konusu oyuncun gelen teklifleri değerlendirmesi beklenirken, Luan Peres sonrası sarı-lacivertli ekipten ayrılması an meselesi...

Fenerbahçe'nin yıldızı yol ayrımında! İki kulüpten birini seçecek...

Fenerbahçe'de Jose Moutinho'nun kadro yapılanmasında yer almayan ve forma şansı bulamayan yıldız isme talip çıktı.

Haberin Devamı

13 OYUNCU MİLLİ GÖREVDE

Milli maç haftası geldi, Fenerbahçe’li oyuncular dünyanın dört bir yanına dağıldı. Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Samet Akaydın, İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci, A Milli Takım’ın kampına katıldı. Bartuğ Elmaz, Ümit Milli Takımı’na dahil oldu. Yabancı oyunculardan ise Milli görev için Edin Dzeko ve Rade Krunic, Bosna Hersek’e; Sebastian Szymanski, Polonya’ya; Dominik Livakovic, Hırvatistan’a; Youssef En-Nesyri ve Sofyan Amrabat, Fas’a ve Osayi-Samuel de Nijerya’ya gitti. Sakat olan Djiku ise Gana’nın kadrosundan çıkartıldı.

LUAN PERES'İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, gece yarısı Brezilyalı futbolcu Luan Peres ile yolların ayrıldığını TFF'ye bildirdi. Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilen resmi belge ile 30 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu ile yolların ayrıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

 

Fenerbahçenin yıldızı yol ayrımında İki kulüpten birini seçecek...

EYÜPSPOR’A LUAN TEKLİFİ

Brezilyalı oyuncu, ülkesinden Vasco, Santos ve Corinthians ile görüşme halindeydi. Luan’ın, Santos’la el sıkıştığı öne sürülmüştü. Ancak transfer bir türlü gerçekleşmedi. Play Spor’da yer alan habere göre sürecin uzaması üzerine Fenerbahçe Yönetimi, Luan Peres’i Eyüpspor’a teklif etti. Sambacı’nın İstanbul’da yaşamaya devam etmek için bu transfere sıcak baktığı kaydedildi. Stoper arayışında olan Eyüpspor ise bu teklifi değerlendirmeye aldı ancak son kararını vermedi.

 

OMAR FAYED İMZAYA GİDİYOR

Sarı-Lacivertliler’in Mısırlı stoperi, başta Iğdır FK olmak üzere 1. Lig takımlarından gelen kiralama tekliflerini geri çevirmişti. Omar Fayed, Dirk Kuyt’ın çalıştırdığı Beerschot’a ‘evet’ dedi. Fenerbahçe de Belçika ekibiyle her konuda anlaşma sağladı. Tarafların son prosedürler üzerinde görüştüğü öğrenildi. Fayed’in kısa süre içerisinde Belçika’ya giderek 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. Beerschot, ligde ilk 6 maçta sadece 1 puan aldı ve son sırada yer alıyor.

Fenerbahçenin yıldızı yol ayrımında İki kulüpten birini seçecek...

RADE KRUNİC YOL AYRIMINDA

Boşnak oyuncunun Fenerbahçe’de kalma inadı kırıldı. Jose Mourinho’nun öğrencisiyle bir görüşme yapıp, kesinlikle takımda düşünmediğini söylemesi bunda etkili oldu. Rade Krunic için Sırp ekibi Kızılyıldız kiralama teklifi yapmıştı. Son olarak Suudi Arabistan’dan AlKholood da devreye girdi. Beşiktaş’tan Muleka’yı kadrosuna katan Suudi ekibinin Krunic için de teklif yaptığı kaydedildi. 30 yaşındaki futbolcu, iki kulüpten birini seçerek kariyerinde yeni bir adım atacak.

Fenerbahçe, yeni transferini bu görüntülerle duyurdu!
YORUM YAZ