SON DAKİKA! Beşiktaş transferi bitirdi! Joao Mario, Kara Kartal için geliyor

Transfer çalışmalarını son sürat sürdüren Beşiktaş, Portekizli 10 numara Joao Mario'nun transferi için Benfica ile anlaşmaya vardı. Siyah Beyazlılar, tecrübeli oyuncuyu bugün İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirecek ve resmi imzayı attıracak.

SON DAKİKA! Beşiktaş transferi bitirdi! Joao Mario, Kara Kartal için geliyor

Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk ve Avrupa’da başarı hedefleyen Beşiktaş, transferin son gününe kadar transferde ayağını gazdan çekmiyor. Kara Kartal, Benfica’nın yıldızlarından Joao Mario’yu kadrosuna katıyor. Siyah Beyazlılar, Portekiz ekibi ile yıldız 10 numaranın transferi için anlaşma sağladı. Kadrosunda Milli futbolcumuz Orkun Kökçü’yü de bulunduran Kırmızı-Beyazlılar’da 31 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2026’da bitiyor.

Haberin Devamı

SON DAKİKA Beşiktaş transferi bitirdi Joao Mario, Kara Kartal için geliyor

Benfica ile 149 resmi maça çıkan Joao Mario, bu mücadelelerde 36 gol atıp, 26 asistlik katkı sağladı.

Geçen sezon 51 maça çıktı

Şu anki verilere göre piyasa değeri yaklaşık 4 milyon Euro civarında olan tecrübeli futbolcu, orta alanda her iki kanatta da ve merkezde hücuma dönük oynayabiliyor. Geçen sezon Benfica adına 45’i ilk 11 olmak üzere toplamda 51 karşılaşmaya çıkan Portekizli futbolcu, rakip fileleri 9 kez havalandırırken, 4 de asist yapmıştı. Mario bu sezon ise şu ana kadar takımı adına ligde iki kez forma giydi. Milli formayla da Avrupa Futbol Şampiyonası ve UEFA Uluslar Ligi şampiyonlukları yaşayan deneyimli futbolcu, ülkesi adına 56 maçta oynadı ve 2 kez gol sevinci yaşadı.

Feyyaz Uçar'dan transfer açıklaması: Arzumuz var!

Avrupa listesine eklenecek

Haberin Devamı

Süper Lig’de yaz transfer sezonu 13 Eylül tarihinde sona erecek. Ancak Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde mücadele edecek kadrosunu UEFA’ya 3 Eylül 2024’ü 4 Eylül 2024’e bağlayan gece saat 01:00’e kadar teslim etmek zorunda.

SON DAKİKA Beşiktaş transferi bitirdi Joao Mario, Kara Kartal için geliyor

Beşiktaş orta sahaya bir takviye daha yaparak, Benfica forması giyen Portekizli futbolcu Joao Mario ile anlaşma sağladı.

İmzaya geliyor

Siyah-Beyazlılılar, Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen orta saha Joao Mario ile anlaşmaya vardı. DHA'nın haberine göre; 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Benfica ile de anlaşan Beşiktaş, Joao Mario'yu bugün İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirecek ve resmi imzayı attıracak. Joao Mario, Siyah-Beyazlıların bu sezonki 8. transferi olacak.

YORUM YAZ