Transferde çılgın yarış: Beşiktaş, Fenerbahçe ve Eyüpspor yıldız futbolcu için devrede...

Süper Lig'de 4. hafta geride kaldı ve milli araya girildi. Bu süreçte futbolseverlerin gözü kulağı transferde olacak. Özellikle 4 büyüklerde transfer süreci tam bir cadı kazanı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig ekipleri de bu süreçte kadrolarını güçlendirmek için harekete geçmiş durumda. İşte son yaşanan gelişmelerde derlediklerimiz. Özellikle Galatasaray cephesi için ortaya çıkan bir transferi haberi çok konuşulacak cinsten.

Transferde çılgın yarış: Beşiktaş, Fenerbahçe ve Eyüpspor yıldız futbolcu için devrede...
FILIP KOSTIC BOMBASI

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya imza atmasının an meselesi olduğu süreçte Galatasaray'ın Filip Kostic'i gündemine aldığı vurgulandı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Galatasaray'ın 31 yaşındaki kanat oyuncusunun transfer etmek istediği vurgulandı.

Filip Kostic'in Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Sırp futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin Euro.

Trippier için 3 Türk kulübü devrede

Sky Sports'un haberine göre, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Eyüpspor'un Keiran Trippier için harekete geçtiği belirtildi. Türkiye'den 3 kulübün de yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak transfer etmek istediği aktarıldı.

Keiran Trippier bu sezon Newcastle United'da 3 maça çıktı. 33 yaşındaki sağ bek, bu müsabakalarda 139 dakika sahada kaldı.

Kerem Aktürkoğlu imzaya gidiyor! İşte yeni takımı

Portekiz basınından Record'un haberine göre; Kerem Aktürkoğlu, bugün Benfica için sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeye imza atmak için Lizbon'a gidecek.

Haberin Devamı
Beşiktaş için Tameze iddiası

İtalyan basınında yer alan haberlerde Beşiktaş'ın Torino'da forma giyen Fransız futbolcu Adrien Tameze'yle ilgilendiği iddia edildi.

30 yaşındaki Fransız oyuncu, geçen yaz Hellas Verona'dan Torino'ya transfer olmuştu.

Bu sezon şu ana kadar İtalya Kupası ve Serie A'da 4 maçta forma giyen oyuncu daha önce de Nancy, Valenciennes, Nice ve Atalanta kulüplerinde boy göstermişti.

Torino'nun Tameze'yle olan sözleşmesi Haziran 2026'da sona erecek.

Galatasaray'da Arias pazarlığı

Wilfried Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığı geçtiğimiz ay gerçekleşeyince Jhon Aris ile temaslarını donduran Galatasaray, yeniden harekete geçti.

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Sarı-kırmızılılar, Zaha'nın Lyon'a transferi, Hakim Ziyech'in ayrılık ihtimali nedeniyle Arias için pazarlıklara başladı.

Galatasaray, 26 yaşındaki Kolombiyalı Arias için kulübü Fluminense ile bonservis pazarlığına oturdu.

Yusuf Yazıcı'nın talipleri artıyor

Lille ile sözleşmesinin bitmesinin ardından takımdan ayrılan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın talipleri artıyor.

L'Equipe'te yer alan habere göre, orta saha takviyesi yapmak isteyen Lazio'nun transfer döneminin bitmesinin ardından serbest statüdeki oyunculara yöneldiği ve Yusuf Yazıcı'nın da takip edilen isimlerden biri olduğu kaydedildi.

Milli futbolcunun ayrıca Yunanistan'dan Olympiakos ile temas halinde olduğu vurgulandı.

Nice, Betis, Lyon, Al-Arabi gibi takımlarla da ismi geçen 27 yaşındaki Yusuf Yazıcı'nın geleceğinin kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'de Serdar Aziz gelişmesi

Fenerbahçe'de geleceği merak edilen Serdar Aziz ile ilgili son karar verildi.

Serdar Aziz, teknik direktör Jose Mourinho ile görüşerek sezon başında kamptan ayrılmıştı.

Tecrübeli stopere transfer görüşmesi yapması için izin verilmişti.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Henüz takım bulamaya futbolcunun Sarı-Lacivertliler tarafından sözleşmesi feshedilecek.

Beşiktaş, Joao Mario transferini bitiriyor

Kanat takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Benfica'dan Joao Mario için geri sayıma geçti.

TRANSFER ÇOK YAKIN!

Beşiktaş, Benfica'da forma giyen Mario ile anlaşma sağladı.

Portekiz basınında O'Jogo'da yer alan habere göre, Beşiktaş ile Benfica arasında yapılan görüşmeler tamamlanma aşamasına geldiği ve 31 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlı takıma transferinin çok yakın olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'de B planı: Jordan Veretout

Sofyan Amrabat'ın ardından orta sahaya bir takviye daha düşünen Fenerbahçe, Cristian Medina için bastırıyor. Ancak alternatif isimler de belirlendi. Bunlardan birinin, menajerlerin önerdiği Jordan Veretout olduğu öne sürüldü.

DE ZERBİ KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Fransız ekibi Marsilya'nın teknik patronu Roberto De Zerbi, tecrübeli oyuncuyu kadroda düşünmüyor.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'ye Chilwell önerisi

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrası sol bek çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

FENERBAHÇE'YE ÖNERİ

İngiltere'den sarı-lacivertliler ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre, Chelsea'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki sol bek Ben Chilwell, menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildi.

KİRALIK OLABİLİR

Chelsea'de kadroda düşünülmeyen Chilwell için kalıcı olmayan bir kiralama seçeneğinin en olası senaryo olduğu ve İngiliz futbolcunun yurt dışında geçici olarak transfer olmaya karşı olmadığı ifade edildi.

Chilwell ile ilgilenen kulüpler için 27 yaşındaki futbolcunun Chelsea'den kazandığı yıllık ücretin bir sorun olduğu kaydedildi. Deneyimli futbolcunun haftada 200 bin sterlinden fazla kazandığı ve olası bir kiralık transferinde Chilwell'in gideceği takım ile Chelsea'nin başarılı sol bekin maaşını ortak ödeyebileceği iddia edildi.

Trabzonspor'da Onuachu aşkı

Sezonun başında çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor'da yönetim transferde gaza bastı.

Karadeniz temsilcisi, Braga'dan iki isim için Portekiz ekibiyle her konuda anlaşmıştı. Golcü Simon Banza, Türkiye'ye geldi. Stoper Serdar Saatçı ise bugün (pazartesi) gelecek. Kısa sürede bu ikilinin transferlerinin resmen açıklanması bekleniyor. Ancak yönetimin durmaya hiç niyeti yok. Trabzonspor, geçen sezon 25 maçta 17 gol kaydeden Paul Onuachu'dan vazgeçmiyor.

Galatasaray'da Cherki için nabız yoklaması!

10 numara ve kanat transferi yapmak isteyen ve fırsat transferlerini de değerlendiren Galatasaray'da Rayan Cherki ismi ön plana çıktı.

NABIZ YOKLAMASI

Lyon'da kadro dışı bırakılan Cezayir asıllı Fransız futbolcu için nabız yoklaması yapıldı.

25 milyon euro piyasa değeri bulunan 21 yaşındaki oyuncunun şartlarını soruşturan Galatasaray, son günlerde bu hamleyi yapmayı düşünüyor.

Haberin Devamı
Halil Dervişoğlu için kulüp aranıyor

Galatasaray'da gözden çıkartılan Halil Dervişoğlu, bu sezon maç kadrolarında yer almıyor.

Sarı-kırmızılı ekiple antrenmanlara çıkan 24 yaşındaki oyuncu için kulüp aranıyor. Süper Lig'den talipleri olan Halil'in kısa süre içinde yeni bir takıma gitmesi planlanıyor.

Beşiktaş, Mario Rui'nin peşinde

Beşiktaş, Napoli'nin 33 yaşındaki yıldızı Rui'yi transfer etmek için harekete geçti.

KÖRFEZDEN TEKLİF VAR

Beşiktaş, Suudi Arabistan'dan da teklifler alan tecrübeli oyuncunun transferini kısa sürede sonuçlandırmayı planlıyor. 2018 yılından beri Napoli'de top koşturan Rui, özellikle hücuma verdiği destekle adından söz ettiriyor.

SICAK BAKIYOR

Kariyerinde Benfica, Roma, Empoli, Spezia ve Parma gibi takımların da formasını giyen tecrübeli oyuncunun da Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Napoli'nin oyuncuyu gözden çıkardığı ve Beşiktaş'a zorluk çıkarmayacağı da bildirildi.

Galatasaray Rabiot ile masada

Juventus ile sözleşmesinin bitmesinin ardından kulüpsüz durumda bulunan Adrien Rabiot, yeniden Galatasaray'ın gündeminde yer alıyor.

Sarı-kırmızılılarda daha önce de görüşülen ancak olumlu yanıt alınamayan Fransız orta saha, Galatasaray'ın yeniden devreye girmesiyle birlikte olumlu sinyal verdi.

Galatasaray'ın Adrien Rabiot ile bugün (pazartesi) yeni bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den dev transfer teklifi

11 milyon dolarlık teklifi reddedilen Fenerbahçe, Medina için daha yüksek bir teklif yaptı. Sarı Lacivertliler, Arjantinli orta saha Christian Medina için teklifini yükseltti.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre; daha önce Medina için Boca Juniors'a 11 milyon dolar öneren ancak bu teklifi geri çevrilen Fenerbahçe, bir kez daha teklifi sundu. Fiorentina'nın 14 milyon dolarlık teklifinin geri çevrildiği noktada sarı lacivertliler, 15 milyon dolar ve bir sonraki satıştan yüzde 20 önerdi.

YORUM YAZ