Fenerbahçe'de 'Yok artık' dedirten transfer gelişmesi: Manchester City'nin yıldızı radara girdi...

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, Mario Branco ile İngiltere’de transfer görüşmeleri yapacağı kaydedildi. Sarı-lacivertliler, Manchester City'nin yıldız futbolcusunu listesine aldı.

Fenerbahçe, orta sahaya iki oyuncu birden almak istiyor. Yönetim, bir oyuncuyu Avurpa’da oynanacak sonraki tura yetiştirmek istiyor. Yönetici Acun Ilıcalı’nın kısa süre içerisinde sportif direktör Mario Branco ile birlikte İngiltere’ye giderek burada temaslarda bulunacağı belirtildi.

Haberin Devamı

FRED BİREYSEL ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Brezilyalı oyuncu, Lugano rövanşında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmış, yapılan kontrollerde sağ diz iç yan bağlarında hasar tespit edilmişti. Fred’in tedavisi başarıyla tamamlandı. Yıldız futbolcu, dün sahaya çıkarak bireysel çalışmalara başladı. Fred’in ligin 3. haftasında Rizespor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmaya kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. Sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu için UEFA’ya bildirilen kadrodan çıkartılan Fred, bir sonraki turda yeniden listeye eklenecek.

Fenerbahçede Yok artık dedirten transfer gelişmesi: Manchester Citynin yıldızı radara girdi...

SZYMANSKİ’DEN ‘8’DE ALKIŞ ALDI

Jose Mourinho, Adana Demir karşısında Fred’in yokluğunda orta sahanın göbeğinde bu kez Sebastian Szymanski’yı görevlendirdi. Polonyalı futbolcu, 90 dakika görev yaptığı karşılaşmada yeni pozisyonunda çok iyi bir performans sergiledi. Szymanski, 7 ikili mücadelenin 5’ini, 2 hava topunun ise tamamını kazandı. 24 yaşındaki yıldız yüzde 83.3’lük pas isabeti yakaladı, 3 top kaptı ve 1 atak uzaklaştırdı. Szymanski, istatistiklerin dışında, pres gücüyle rakibin oyun kurmasını zorlaştırdı.

Haberin Devamı

ORTA SAHA İCİN İNGİLTERE SEFERİ

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın kısa süre içerisinde sportif direktör Mario Branco ile birlikte İngiltere’ye giderek burada temaslarda bulunacağı belirtildi. İkilinin ilk olarak Londra’da Chelsea’li yetkililer ile Romeo Lavia ve Lesley Ugochukwu’dan birini kiralamak için masaya oturacağı kaydedildi. Maviler’in teknik patronu Enzo Maresca’nin, Ugochukwu’nun gönderilmesine daha sıcak baktığı belirtildi. Acun Ilıcalı ve Mario Branco’nun İngiltere’deki tek adresi Londra olmayacak.

Fenerbahçede Yok artık dedirten transfer gelişmesi: Manchester Citynin yıldızı radara girdi...

SUUDİLER DE PEŞİNDE

Ilıcalı ve Branco’nun daha sonra Manchester’a geçerek burada şehrin iki takımıyla da görüşmeler yapacağı iddia edildi. United’dan Casemiro ile ilgilenen Sarı-Lacivertliler, Sambacı için resmi teması kurup girişimlere başlamayı planlıyor. Kırmızı Şeytanlar, tecrübeli oyuncunun ayrılmasına sıcak bakıyor. Ancak Suudi takımlarının da Casemiro’nun peşinde olduğu belirtildi. Eğer yıldız futbolcu Avrupa’da kalmayı tercih ederse, Sarı-Lacivertliler işi bitirebilir.

Haberin Devamı

PHİLLİPS ARAŞTIRMASI

Fenerbahçe, Manchester’ın diğer devi City’den Kalvin Phillips’i radarına aldı. İngiliz yıldız geçtiğimiz sezon da Sarı-Lacivertliler’in listesindeydi. Phillips, ikinci yarıyı West Ham’da kiralık olarak geçirdi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Guardiola’nın planları arasında bulunmuyor. Hem City Yönetimi hem de Phillips, gelecek tekliflere açık. Kanarya’nın, başarılı futbolcunun maliyet durumu araştırdıktan sonra teklif yapıp yapmamaya karar vereceği öğrenildi.

Fenerbahçede Yok artık dedirten transfer gelişmesi: Manchester Citynin yıldızı radara girdi...

Fenerbahçede Yok artık dedirten transfer gelişmesi: Manchester Citynin yıldızı radara girdi...

YORUM YAZ