Arda Turan çılgına döndü: İlk maçında kırmızı kart ile ihraç edildi

Süper Lig'in ilk haftasında Eyüpspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Müsabakanın 77. dakikasında İstanbul temsilcisinde teknik direktör Arda Turan, çılgına döndü ve kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi.

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, ligin ilk maçında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Alanya Oba Stadyumu'nda oynanan maçta İstanbul temsilcisinin teknik patronu Arda Turan, yoğun itirazdan kırmızı kart gördü.  

Haberin Devamı

İLK GOL EYÜPSPOR'DAN

64. dakikada Eyüpspor'da Ahmed'in soldan pasında Saiz ceza sahası yayının az gerisinden uzak köşeye harika vurdu ve topu filelere gönderdi. Bu gol aynı zamanda Eyüpspor'un Süper Lig tarihindeki ilk golü oldu. Golü kaydeden Samu Saiz de bu golle İstanbul ekibinin Süper Lig'deki ilk golünü atarak tarihe geçti.

Arda Turan çılgına döndü: İlk maçında kırmızı kart ile ihraç edildi

SKOR EŞİTLENDİ

76. dakikada Alanyaspor'da Augusto'nun sağdan çizgiye inerek çevirdiği pasta Serdar ön direkte topa dokunamadı ve arka direğe açılan topa Cardova vurdu, savunmaya da çarpan top ağlarla buluştu.

ARDA TURAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Alanyaspor'un skoru dengelemesinin ardından Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, değişikliğin yapılmamasının ardından hakeme yoğun itirazlarda bulundu. Adeta çılgına dönen teknik adam kırmızı kart ile oyundan atıldı.

Haberin Devamı

İLK MAÇINDA...

Genç teknik adam, böylelikle Süper Lig'de teknik direktör olarak çıktığı ilk karşılaşmada kırmızı kart gördü.

Arda Turan çılgına döndü: İlk maçında kırmızı kart ile ihraç edildi

YORUM YAZ