Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan galibiyet sözleri: Sistemde her zaman esneklik göstereceğiz

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Samsunspor maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş, deplasmanda Samsunspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, “Sezonun ilk maçında galip gelmek önemliydi. Galibiyetten dolayı mutluyum. İstanbul’a 3 puanla dönüyoruz. Maç içerisinde bazı zorluklar yaşadık. Paslarda zorluklar yaşadık. İkinci yarıda ritmimizi bulmakta zorlandık. Biraz daha stabil oynamamız gerekiyordu. Bu maçtan öğrenmemiz gereken şeyler var. Sistemde her zaman esneklik göstereceğiz. Bunu yaparken de 3 puan almak iyi bir şey. Haftaya İstanbul’da daha iyi bir zeminde oynayacağız.” şeklinde konuştu.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorsttan galibiyet sözleri: Sistemde her zaman esneklik göstereceğiz

'MENTAL ANLAMDA GALİP GELMEMİZ ÖNEMLİYDİ'

İlk maç nedeniyle zeminin daha iyi olması gerektiğini ifade eden Van Bronckhorst, “Bu maç 5’li savunmayı gerektiriyordu. Son 20 dakikada defansif olarak daha stabil bir görüntümüz vardı. Rakibin baskı yapmasını engelledik. İlk maç nedeniyle zeminin daha iyi olmasını beklerdim. Mental anlamda galip gelmemiz önemliydi. Bu hafta çok çalışacağız ve ilk iç saha maçına iyi başlayacağız” diye konuştu.

YORUM YAZ