Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Samandıra'da işbaşı yapıyor

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, görevine başlamak için İstanbul'a geldi. Dünyaca ünlü Portekizli futbol adamı, 20 Haziran Perşembe günü Samandıra'da olacak ve çalışmalarını sürdürecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Samandıra'da işbaşı yapıyor

İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrası Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olan Jose Mourinho, İstanbul'a geldi. Düzenlenen imza töreni sonrası ülkesine giden dünyaca ünlü Portekizli futbol adamı, 20 Haziran Perşembe günü Samandıra Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde görevine başlayacak ve işbaşı yapacak.

Haberin Devamı

Mario Branco ile tesisleri gezmiş, personelle tanışmıştı

Mourinho, hatırlanacağı üzere Sportif Direktör Mario Branco ile tesislere gelmiş, FenerLAB, fitness salonunu, masaj odaları, toplantı salonu, soyunma odaları ve restoranı gezerek bilgi almıştı. Tecrübeli teknik adam, Samandıra personeliyle de tanışmasının ardından tesislerde bulunan çim sahaları gezmişti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Samandırada işbaşı yapıyor

22 Haziran'da yeni sezon hazırlıkları başlıyor

2024-25 sezonuna 22 Haziran Cumartesi günü Jose Mourinho yönetiminde başlayacak Fenerbahçe'nin Avusturya Kampı çerçevesinde oynayacağı hazırlık maçları programı da belli oldu. 

Fenerbahçe'nin hazırlık maçı programı şu şekilde:
 
6 Temmuz Cumartesi: Fenerbahçe - Admira Wacker / 19:00 (Yerel saat) / BSFZ ARENA
 
10 Temmuz Çarşamba: Fenerbahçe - Hajduk Split / 19:00 (Yerel saat) / Merkur Arena
 
13 Temmuz Cumartesi: Fenerbahçe - Strasbourg / 18:30 (Yerel saat) / Merkur Arena

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Samandırada işbaşı yapıyor

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turundaki rakip Lugano

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. eleme turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirildi. Fenerbahçe, seri başı olarak katıldığı kura çekiminde İsviçre temsilcisi Lugano ile eşleşti.

İlk maç deplasmanda

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçlar 23 ve 24 Temmuz, rövanş karşılaşmaları ise 30 veya 31 Temmuz'da oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçını deplasmanda, rövanş maçını ise Kadıköy'de oynayacak.

YORUM YAZ