SON DAKİKA! Galatasaray'dan Batshauyi bombası: Anlaşma tamam!

EURO 2024 tüm heyecanıyla devam ederken futbolseverlerin gözü bir yandan da transfer haberlerinde... Takımı Jose Mourinho'ya emanet eden Fenerbahçe yıldız isimlerle masaya otururken, son iki sezonun şampiyonu Galatasaray da kadrosunu en az 4-5 yıldız oyuncuyla takviye etmenin planlarını yapıyor. Geçen sezon zirvenin gerisinde kalan Beşiktaş ve Trabzonspor da yıldız isimlerle görüşmelere başladı. İşte 19 Haziran 2024 transfer haberleri...

ANLAŞMA SAĞLANDI!

TRT Spor, Galatasaray'ın Michy Batshuayi ile her konuda anlaşma sağladığını duyurdu. Sarı-Kırmızılılar'ın Belçikalı yıldız ile yıllık 3 milyon euro maaş üzerinden 3 senelik anlaşma sağladığı belirtildi.

BATSHUAYI BOMBASI

TRT Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, Mitchy Batshuayi'yi kadrosuna katmaya yakın. Sarı kırmızılılar, Belçikalı oyuncuyla ufak pürüzleri görüşüyor. 

EYÜPSPOR'DAN SÜRPRİZ TRANSFER

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Eyüpspor, güçlü bir kadro için çalışmalarını sürdürüyor. Derin bir kadro oluşturmak isteyen İstanbul ekibi, 2019-2020 sezonundan bu yana Antalyaspor forması giyen ve takım kaptanlığına kadar yükselen Veysel Sarı için devreye girdi.

Geçen sezon başında da Arda Turan’ın raporuyla talip olunan Veysel Sarı için bir kez daha girişimler başladı. Antalyaspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Veysel Sarı için Teknik Direktör Alex de Souza’nın vereceği raporun beklendiği ve buna göre deneyimli futbolcunun geleceğinin belli olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
CHAMBERLAIN ADA YOLCUSU

Beşiktaş'ın geçen sezon başında Liverpool'dan bedelsiz transfer ettiği Alex Oxlade-Chamberlain, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin çok uzağında kalmıştı. Gönderilecekler listesinde olan 30 yaşındaki orta sahaya ülkesi İngiltere'den talipler var.

Southampton, Sheffield United ve Fulham kulüplerinin, İngiliz oyuncu ile ilgilendiği kaydedildi.

TRABZONSPOR'DA GÜNDEM NDIDI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni sezon öncesi taraftarlara önemli bir transferi duyurmak için yoğun çaba harcıyor. Bordo-Mavililer, Leicester City forması giyen ve şu an serbest statüde bulunan Nijeryalı orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi'yi gündemin ilk sırasına aldı.

İsmi birçok takımla anılan 27 yaşındaki yıldız için pazarlıklar devam ederken futbolcunun yüksek maaş beklentisinin yanı sıra imza parası isteği işi zorlaştırıyor. Pazarlıklarda Trabzonspor'un; Everton, Galatasaray ve Lyon gibi önemli kulüplerle çekiştiği kaydedildi.

HOJBJERG TRANSFERİNDE SICAK GELİŞME

Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Pierre-Emile Hojbjerg transferinde hem oyuncu cephesinde hem de kulüp bazında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Tottenham'dan geçen sezon Davinson Sanchez'i transfer eden ve Ndombele'yi kiralayan sarı-kırmızılılar, iyi ilişkiler kurduğu İngiliz ekibine Hojbjerg'in bonservisini sordu ve 10 milyon Euro cevabını aldı.

Şu aşamada Galatasaray'a maliyeti 30 milyon Euro'yu bulan Hojbjerg'in maddi şartları aşağı çekilmeye çalışılıyor. Tottenham'la 1 yıl kalan sözleşmesini uzatmayan yıldız oyuncu, milli takımdan arkadaşı Nelsson'dan bilgiler aldı. Hojbjerg nihai kararını 2024 Avrupa Şampiyonası sonrasında verecek. Jose Mourinho'nun da yıldız oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok istediği biliniyor.

Haberin Devamı

Haberin Devamı
YORUM YAZ