Deniz Çoban'dan Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi hakem yorumu: Ortası yok gibi!

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'ndaki saat 20.00'de başlayacak mücadelenin hakemi Atilla Karaoğlan'ı, yazarımız Deniz Çoban değerlendirdi...

Deniz Çoban'dan Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi hakem yorumu: Ortası yok gibi!

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe ile Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında kozlarını paylaşacak. Yazarımız ve eski hakem Deniz Çoban, oynanacak maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ı değerlendirdi...

Haberin Devamı

..VE KADIKÖY KAPALI GİŞE

Ev sahibi ekibin taraftarları, büyük umutlar beslediği sezonda dev derbi için geri sayıma geçti. Karşılaşmanın tüm biletleri satıldı. 50 bin seyirci kapasiteli Ülker Stadı’nda bu maça özel pankartlar ve koreografi hazırlandığı konuşuluyor. Bu akşam tribünlerin Kadıköy’de muhteşem bir atmosfer yaratmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada yaklaşık 20 yabancı gazetecinin de derbiyi stattan takip edecekleri öğrenildi.

DERBİ ATİLLA KARAOĞLAN'IN

Ülker Stadyumu'nda 21 Eylül Cumartesi akşamı oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Süleyman Özay yapacak.

Deniz Çobandan Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi hakem yorumu: Ortası yok gibi

İŞTE DENİZ ÇOBAN'IN YORUMU:

"Derbiye yapılan atamadan ne iki takım, ne de kamuoyu memnun. Geçmişte yönettiği maçlar hatırlatılarak, Atilla Karaoğlan ataması eleştiriliyor. Fakat bir gerçek var ki bu maçı yönetmeye aday, yönetecek tecrübe ve donanıma sahip yeterli alternatif elde yok. Mete Kalkavan, Hüseyin Göçek, Suat Arslanboğa, Abdülkadir Bitigen, Bahattin Şimşek, Tugay Kaan Numanoğlu gibi tecrübeli ve ligin yükünü çeken çoğu isim artık yok. Bu tablodan olmazlar içinden en olabilecek isim Karaoğlan’dı. Karaoğlan’ın ortalama performansına nadir rastlıyoruz. Ya çok iyi oluyor ya da çok başarısız. Ortası çok yok gibi! Umarım bu derbi günü, onun iyi günü olur."

YORUM YAZ