Galatasaray'dan gönderilen Ndombele, Fransa'ya damga vurdu! Golünü attı, şovuna devam etti

Fransa Lig 1'in 5. haftasında Nice, St Etienne ile karşı karşıya geldi. Sezon başında Galatasaray'dan Nice'e transfer olan Tanguy Ndombele, oynanan müsabakada rakip fileleri sarstı ve dikkatleri üzerine çekmeye devam etti.

Galatasaray'dan gönderilen Ndombele, Fransa'ya damga vurdu! Golünü attı, şovuna devam etti

Geride kalan sezon Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Tanguy Ndombele, yeni takımı Nice'te kendini buldu. Fransa Lig 1'in 5. haftasında oynanan St Etienne maçında gol atan yıldız futbolcu, yeniden yükselen performansına devam etti...

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Fransız futbolcu, St Etienne ile oynanan maça ilk 11'de başladı.

GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın 7. dakikasında Nice'te Tanguy Ndombele sahneye çıktı. Sağ taraftan gelen pası ceza sahasında kontrol eden Ndombele, sert bir vuruş gerçekleştirdi ve fileleri sarsmayı başardı.

Galatasaraydan gönderilen Ndombele, Fransaya damga vurdu Golünü attı, şovuna devam etti

8-0'LIK GALİBİET

Allianz Riviera'da oynanan maçı Nice, 8-0 kazandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Batubinsika (k.k.), 7. dakikada Ndombele, 24. dakikada Cho, 26 ve 39. dakikada Moukoko, 76. dakikada Diop ve 86. dakikada penaltıdam Rosario kaydetti.

Franck Haise'nin öğrencileri bu sonuçla ligde 2. galibiyetlerini aldılar. Saint Etienne ise 4. kez mağlup oldu.

Ndombele, oynanan maçta en çok ikili mücadele kazanan, en çok adam eksilten ve %90 pas isabet oranını elde eden futbolcu oldu.

Haberin Devamı

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Yeni takımı Nice'te bu sezon 5 resmi maça çıkan Tanguy Ndombele, 1 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Öte yandan Fransız futbolcu 1 kez de rakip fileleri sarsmayı başardı.

GALATASARAY KARNESİ

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin sonunda Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Ndombele, bu sezon Sarı-Kırmızılılar ile toplam 26 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmaların sadece 6'sına ilk 11'de başlayan Fransız oyuncu, toplam 681 dakika süre alırken sadece 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Galatasaraydan gönderilen Ndombele, Fransaya damga vurdu Golünü attı, şovuna devam etti

YORUM YAZ