Emmanuel Emenike'den Galatasaray'a '6-0' göndermesi! Sosyal medya yıkıldı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu maç öncesi sarı-lacivertli ekibin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, dev derbiye dair dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Emmanuel Emenike'den Galatasaray'a '6-0' göndermesi! Sosyal medya yıkıldı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe ile Galatasaray saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak. Oynanacak dev maç öncesi Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, sarı-kırmızılı ekibe bir göndermede bulundu.

Haberin Devamı

401. RANDEVU

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 17 Ocak 1909 tarihinde başlayan rekabette iki takım bugüne kadar 400 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde sarı-lacivertliler 149 kez sahadan galip ayrılırken, sarı-kırmızılılar ise 1'i hükmen olmak üzere 128 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. İki takım 123 müsabakada ise yenişemedi. Kanarya'nın 541 golüne, Aslan 497 golle karşılık verdi.

Emmanuel Emenikeden Galatasaraya 6-0 göndermesi Sosyal medya yıkıldı

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, derbi öncesi flaş bir paylaşımda bulundu.

6-0 DETAYI

Nijeryalı eski futbolcu Emenike, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği maçın görselini paylaşarak sarı-lacivertli takıma şans diledi.

'BU AİLE HER ZAMAN ARKANDA'

Emenike, yaptığı paylaşımda "Bu aile her zaman arkanda Fenerbahçe'm. Yarınki maç için şimdiden bol şanslar" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Emmanuel Emenikeden Galatasaraya 6-0 göndermesi Sosyal medya yıkıldı

 

YORUM YAZ