SON DAKİKA! Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor

Beşiktaş, stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, bir süredir gündeminde bulunan Gabriel Paulista ile anlaşma sağladı.

SON DAKİKA! Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor

Beşiktaş, yeni sezonun ilk transferini gerçekleştiriyor. Teknik direktörlüğe Giovanni van Bronckhorst'u getiren siyah-beyazlılar, savunma hattına önemli bir takviye yaptı. Stoper mevkisi için bir süredir çalışmalarda bulunan Kara-Kartal, Atletico Madrid'de forma giyen Gabriel Paulista transferinde mutlu sona ulaştı. Yapılan görüşmelerden olumlu dönüş alan Beşiktaş, oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELİYOR!

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Brezilyalı savunmacı, bu akşam 00.05'te İstanbul'da olacak. Yıldız oyuncu sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

GABRIEL PAULISTA KİMDİR?

Gabriel Paulista, 26 Kasım 1990 yılında Brezilya'da dünyaya geldi. 33 yaşındaki stoper, sağ ayağını kullanırken 1.87 boyundadır. Bu sezon Atletico Madrid formasıyla La Liga'da 23 karşılaşmada forma giyen Paulista, Şampiyonlar Ligi'nde süre bulamazken Kral Kupası'nda ise 1 maçta forma giydi. 

Kariyerinde Villarreal, Arsenal, Valencia gibi takımlarda oynayan Paulista, La Liga'da 224 maça çıkarken takımına 8 gol ve 8 asistlik katkı verdi. Brezilyalı stoper, Premier Lig'de Arsenal formasıyla 46 maçta forma giydi. Oyuncunun kariyerinde 17 Şampiyonlar Ligi ve 12 Avrupa Ligi maçı bulunuyor.

YORUM YAZ