Ferdi Kadıoğlu, büyülemeye devam ediyor! Chris Sutton'dan büyük övgü...

A Milli Takımımızın forması altında sergilediği başarılı performansla dikkatleri çekmeyi sürdüren Ferdi Kadıoğlu için bir övgü dolu ifade de İngiliz futbolunun eski golcülerinden olan Chris Sutton'dan geldi.

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024'ün çeyrek final etabında Hollanda ile karşı karşıya geldi. Mücadelede Millilerimiz, ikinci yarıda yediği gollerle rakibine 2-1 mağlup oldu. 

Haberin Devamı

Turnuvada sergilediği performansla Millilerimizin başarısında önemli faktör olan Ferdi Kadıoğlu, kendisi adına da son derece anlamlı maçta Hollanda'ya karşı başarılı performansını sürdürüyordu. Milli yıldızımız, ilk yarıda Bergwijn ve Dumfries'e karşı oldukça başarılı bir görüntü çizerken Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Ronald Koeman, ikinci yarı öncesi Bergwijn'ı oyundan alarak Weghorst'u sahaya sürdü.

Ferdi Kadıoğlu, büyülemeye devam ediyor Chris Suttondan büyük övgü...

SUTTON'I BÜYÜLEDİ

Futbolculuk kariyerinde Norwich, Blackburn, Chelsea, Celtic, Birmingham ve Aston Villa gibi önemli ekiplerin formalarını giyen İngiliz futbolunun eski golcülerinden Chris Sutton, BBC için maçı yorumlarken Ferdi Kadıoğlu'nun performansına dikkat çekti. Sutton, milli yıldızımız için övgü dolu ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu, büyülemeye devam ediyor Chris Suttondan büyük övgü...

'FAVORİ SOL BEKİM'

İlk yarı sonunda BBC'ye yaptığı açıklamada Chris Sutton, "Şu ana kadar turnuvadaki favori sol bekim Ferdi Kadıoğlu. Sahada takımını bir üst seviyeye taşıyor" ifadelerini kullandı.

 

Ferdi Kadıoğlu, büyülemeye devam ediyor Chris Suttondan büyük övgü...

YORUM YAZ