Hollanda yenilgisi sonrası Milli Takımımızda Salih Özcan: Hepimiz çok üzgünüz ama devamı inşallah gelecek

EURO 2024'ün çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden Milli Takımımızın yıldızlarından Salih Özcan, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunurken üzüntüsünü dile getirse de hedefin 2026 olacağını belirtti.

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024'ün çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Karşılaşma sonrası milli yıldızlarımızdan Salih Özcan, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Çok üzgün olduklarını belirten Salih Özcan, "Maçı şimdi gerçekten değerlendirmek istemem. Biz, çok üzgünüz. Takımımızın ayağına sağlık. Herkes elinden geleni yaptı, denedi. Gerçekten çok mutluyum böyle bir takımda oynadığım için. Şu an kelimeleri bulmak zor. Çok gururluyum. İnşallah hedefimiz 2026 olacak" dedi.

Taraftarlara da teşekkür eden ve devamının geleceğine inandığını belirten milli yıldız, "Hepimiz duygusalız. Bu arada da taraftarımıza gerçekten teşekkür etmek istiyorum. İnanılmaz bir performans gösterdiler. Her maçta bizim arkamızdaydılar. Bizi maçtan maça taşıdılar. Gerçekten bizim için çok önemli bir şeydi. Onlara da teşekkür etmek istiyorum bu arada. Hepimiz şimdi üzgünüz ama devamı inşallah gelecek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hollanda yenilgisi sonrası Milli Takımımızda Salih Özcan: Hepimiz çok üzgünüz ama devamı inşallah gelecek

YORUM YAZ