Semih Kılıçsoy'dan büyük fedakarlık! Galatasaray derbisi için…

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Beşiktaş camiasını en mutlu eden futbolculardan biri olan Semih Kılıçsoy, 3 Ağustos'ta oynanacak Galatasaray derbisinde forma giymek için büyük bir fedakarlıkta bulundu.

Semih Kılıçsoy'dan büyük fedakarlık! Galatasaray derbisi için…

Geçen sezon hayal kırıklığı bir performans gösteren Beşiktaş'ta parlayan yıldızlardan biri olan Semih Kılıçsoy, Galatasaray derbisinde forma giymek için büyük bir fedakarlık yaptı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İLK SEZONUNDA GÖZE GİRDİ

Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Semih Kılıçsoy, geçen sene süre almaya başladığı Siyah-Beyazlı forma ile oldukça iyi bir performans gösterdi. Süper Lig'de çıktığı 23 maçta 11 gol atan genç golcü 3 de asist yaptı.

Semih Kılıçsoydan büyük fedakarlık Galatasaray derbisi için…

MİLLİ TAKIM'A SEÇİLDİ

Gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin dikkatini çeken Semih Kılıçsoy, Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosunda yer aldı ve Almanya'da Milli Takım'la turnuvada mücadele etti.

SEMİH'TEN BÜYÜK FEDAKARLIK

Galatasaray'la ile oynanacak Süper kupa maçına hazır çıkmak isteyen Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'ın kendisine iki hafta izin vermiş olmasına rağmen tatilini önce bir hafta, ardından 2 gün daha kısaltarak erken dönmeye karar verdi. Siyah-Beyazlılar'ın yeni transferi İmmobile ile buluşan genç futbolcunun yıldız golcü ile Slovenya kampına katılması bekleniyor.

YORUM YAZ