ÖZEL | Ciro Immobile fırtınası: Atacağı gol sayısını açıkladı! Icardi ve Dzeko sözleri...

Beşiktaş, sürpriz bir şekilde Lazio'nun İtalyan yıldız golcüsü Ciro Immobile'yi transfer ederek taraftarlarına büyük bir mutululk yaşattı. İtalya Serie A'ya damga vurmayı başaran tecrübeli golcünün göstereceği performans herkes tarafından merak edilirken sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Lazio'nun İtalyan yıldızı Ciro Immboile'yi kadrosuna katarak taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı.

Haberin Devamı

İtalyan yıldız önümüzdeki sezon siyah - beyazlıların en büyük gol silahı olacak. İtalya Serie A'da son sezonu gol atma açısında pek parlak geçmemişti. Ciro Immobile'yi Lazio Press'ten İtalyan gazeteci Patrizio Pasqualini'ye sorduk. İşte verdiği yanıtlar:

-Ciro Immobile Lazio'da nasıl bir izlenim bıraktı? Neden devam etmek istemedi?

"Immobile Lazio tarihine geçti. çok gol attı ve 2020'de altın ayakkabı oldu. Lazio'daki tüm çocuklar ve yetişkinler onu o kadar çok sevdi ki ona Kral lakabını taktılar."

-Geçen sezon Serie A'da attığı gollerin çoğu penaltılardan geldi, neden?

"Son bir buçuk yıl bazı sakatlıklar nedeniyle kolay geçmedi ve Immobile artık eskisi gibi değildi. bu yıl gol ortalaması da düştü çünkü bir başka şampiyon Sergej Milinkovic ayrıldı ve birçok asist ondan geldi."

Haberin Devamı

-Türkiye'de Serie A'da karşı oynadığı Icardi, Mertens ve Dzeko gibi isimler var. Bu isimlere karşı oynamak onu daha fazla motive eder mi?

"Elbette çıta yükselirse motivasyon da mutlaka gelecektir. Dzeko'ya karşı, Roma'da birçok derbi oynadı. Bunlar en iyi maçlarıydı."

ÖZEL | Ciro Immobile fırtınası: Atacağı gol sayısını açıkladı Icardi ve Dzeko sözleri...

-Immobile'nin oyun stili Icardi ve Dzeko'dan ne kadar farklı?

"Immobile kesinlikle onlardan daha etkili ve rakamlar da bunu gösteriyor. Her şekilde gol atmayı başarıyor. Belki boyu göz önüne alındığında kafa toplarında onlardan iyi değil, kafa topları Dzeko için daha kolay."

CENK TOSUN'DAN İTİRAF

-Sence bu sezon Türkiye Süper Ligi'nde kaç gol atar?

"Kesinlikle çift haneli rakamlara ulaşacaktır ve Beşiktaş için 20 golün üzerinde olmasını umuyorum. Ancak bir şeye ihtiyacı var: herkesin güvenine çünkü o bir savaşçı ve her zaman oynamak istiyor."

ÖZEL | Ciro Immobile fırtınası: Atacağı gol sayısını açıkladı Icardi ve Dzeko sözleri...

-Türkiye'de çok coşkulu bir futbol taraftar kitlesi var. Onları mutlu edebilir mi?

"Beşiktaş taraftarlarını çok mutlu edecek. O mükemmel bir oyuncu ama her şeyden önce mükemmel bir insan. Taraftarlar ona güvenebilecek. Lazio halkı Chinaglia (1969-1976 yılları arasında Lazio'da oynadı), Signori (1992-1998 yılları arasında Lazio'da oynadı) ve Nesta'da olduğu gibi uzun süre onun yasını tutacak. Umalım da çocuklarımız son 8 yılda olduğu gibi kendilerine örnek alacakları başka bir idol bulsunlar."

YORUM YAZ