SON DAKİKA! Beşiktaş İmmobile'yi resmen açıkladı! Transferin maliyeti belli oldu

Beşiktaş, dün akşam İstanbul'a getirttiği İtalyan golcü Ciro İmmobile'nin sözleşme şartlarını KAP'a resmen açıkladı.

Beşiktaş'ın dün akşam İstanbul'a getirttiği Lazio'dan transfer ettiği Ciro İmmobile'nin sözleşme şartları KAP'a açıklandı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

GELMEK İÇİN FEDAKARLIK YAPTI

Hüseyin Yücel, futbolcu ve menajeriyle 2 yıllık sözleşme karşılığında sezon başına 6 milyon Euro'ya el sıkıştı. Bu rakamın içindeimza parası da var. Anlaşmada 5 maddelik bonusların da olduğu öğrenildi. Oyuncusunu göndermek istemeyen Lazio'nun inadı da Immobile'nin tutumu sonrası kırıldı. 34 yaşındaki golcü, "Ben Beşiktaş'a gitmeyi kafama koydum. Yeni bir maceraya atılmak istiyorum. Yapılan teklif çok güzel" sözleriyle kulüp yetkililerini ikna etmeyi başardı. Bunun üzerine Beşiktaş ile Lazio arasındaki bonservis pazarlıkları yeniden başladı. Taraflar 2 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Immobile de Beşiktaş'a gelebilmek adına 1 milyon Euro'luk alacağından vazgeçti. Prosedürlerin tamamlanmasının ardından Yücel ve Uçar, İtalyan futbolcuyla dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. 

Haberin Devamı

SON DAKİKA Beşiktaş İmmobileyi resmen açıkladı Transferin maliyeti belli oldu

İSTANBUL'A GELİŞİNDE İLGİNÇ DETAY

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başladığı İtalyan golcü İmmobile'nin dün gece İstanbul'a gelmesinin ardından detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Bu sezon giyeceği formalardan birini Rafa Silva'nın transferi ile açıklayan Beşiktaş, ikinci formasını da İmmobile ile açıkladı.

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Bu arada İtalyan golcünün forma numarası da belli oldu. İmmobile kendisi ile özdeşleşen 17 numarayı bu sezon kullanacak.

SON DAKİKA Beşiktaş İmmobileyi resmen açıkladı Transferin maliyeti belli oldu

İŞTE YILLIK ÜCRETİ

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcu Ciro Immobile transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşılmış olup, oyuncuya her sezon için net 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

SON DAKİKA Beşiktaş İmmobileyi resmen açıkladı Transferin maliyeti belli oldu

YORUM YAZ