Beşiktaş'ta son transfer belli oldu!

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona flaş bir başlangıç yapan Beşiktaş, Süper Kupa'da Galatasaray'ı tarihi bir skorla geçerek kupaya uzanmıştı. Van Bronckhorst yönetiminde birçok yeni transferle birlikte bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Kara Kartal, transferde son hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Hollandalı çalıştırıcının raporları doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlılar, Galatasaray'ın da istediği yıldız isme kancayı taktı.

Beşiktaş'ta son transfer belli oldu!

Geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, yeni sezona dikkat çeken bir başlangıç yapmıştı. Süper Kupa galibiyeti, Avrupa Ligi'nde gruplara kalma başarısı gösteren Kara Kartal, ligin ilk 3 haftasını da galibiyetle tamamladı. Ciro Immobile, Rafa Silva, Cher Ndour, Joao Mario gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, son olarak bir flaş transfer daha yapacak.

Haberin Devamı
Beşiktaş'a 18 Milyon Euro'luk kaleci! Hollanda basını açıkladı

Giovanni Van Bronckhorst'un raporları doğrultusunda hareket eden Beşiktaş, şampiyonluk hedefi için dünya yıldızının kapısını çaldı. İşte son dakika haberinin detayları…

KARTAL'DAN SOL BEK HAMLESİ

Relevo'dan Matteo Moretto'nun haberine göre; Beşiktaş, Milan'da forma giyen Senegalli sol bek Fode Ballo-Toure için son bir hamlede daha bulunmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı ekip, transferin istenen şartlarda gerçekleşmesi durumunda sol bek rotasyonunu genişleterek transfer dönemini kapatmayı hedefliyor. Deneyimli futbolcuyla geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın da ilgilendiğine yönelik haberler çıkmıştı. Geçtiğimiz sezonu Fulham'da kiralık olarak geçiren Toure, Milan ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta son transfer belli oldu

BALLO-TOURE KİMDİR?

Fode Ballo-Toure 3 Ocak 1997 yılında Fransa'da dünyaya geldi. Etkili sol ayağıyla dikkat çeken oyuncu sol bekin yanı sıra orta sahanın sol tarafında da forma giyebiliyor. Takımıyla birlikte 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro oldu. Ligue 1'de 108 karşılaşmada süre alan oyuncu 7 bin 573 dakika sahada kalırken 3 asistlik katkı yaptı. Oyuncu 2023-2024 sezonunda toplam 8 karşılaşmada 224 dakika sahada kalırken gol ve asist katkısı yapamadı. Fode Ballo-Toure'nin kariyerinde Monaco, Lille, Milan, Fulham gibi takımlar bulunuyor.

TRANSFERİN BİTMESİNE SAATLER KALDI!

Beşiktaşta son transfer belli oldu

YORUM YAZ