Sadio Mane çılgınlığı! Transferin bitmesine saatler kala imza...

Yeni sezona fırtına gibi başlayan Süper Lig devi, Sadio Mane transferi için saatleri sayıyor! Transfer döneminin bitimine az bir süre kala gözler dünyaca ünlü yıldıza çevrilmiş durumda. Yönetim en ufak bir fırsat ortaya çıkarsa gece yarısına kadar işi bitirmek istiyor. Detaylara göz atalım...

Sadio Mane çılgınlığı! Transferin bitmesine saatler kala imza...

Beşiktaş’ta transfer gündemi alev alev yanıyor. Al Nassr ile yolları ayırmaya hazırlanan Sadio Mane için temasa geçen Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncuyla ilgili fırsat kolluyor. Normal şartlarda Kartal’da transfer kapandı. Ancak kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen Mane, Al-Nassr yönetimine kararını bildirdi. İşte bu dev transfer operasyonuna dair tüm detaylar... 

Haberin Devamı
Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer döneminin son günlerinde gözler kanat bölgesine yapılması planlanan takviyeye çevrildi. Siyah-beyazlıların, dünyaca ünlü futbolcunun peşinde olduğu aktarıldı.

'HEPİMİZE BÜYÜK KEYİF VERİYOR'

Demba Ba devreye girdi

Beşiktaş'ın transferde Demba Ba faktörünü de kullanmayı planladığı aktarıldı. Siyah-beyazlıların, Sadio Mane'nin vatandaşı Demba Ba'nın vereceği olumlu referansa güvendiği vurgulandı.

Sadio Mane, bu sezon Al Nassr'da 4 müsabakada süre aldı. 32 yaşındaki kanat oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 asist üretti.

Sadio Mane çılgınlığı Transferin bitmesine saatler kala imza...

Sadio Mane'nin Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Senegalli hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

30 milyona gitmişti

Haberin Devamı

Transfer sezonunun sonuna gelirken Siyah-Beyazlılar, Al Nassr forması giyen Sadio Mane ile ilgili girişimlerinde aşama kaydetti. Mane, Suudi Arabistan’dan kendisine yapılan teklifleri teker teker reddetti. Beşiktaş’ın teklifine ise ret vermedi.

Sadio Mane çılgınlığı Transferin bitmesine saatler kala imza...

2023 yılında Bayern Münih’ten 30 milyon Euro transfer bedeliyle Al Nassr’ın yolunu tutan Mane, Suudi Arabistan’da istediği mutluluğu yakalayamamıştı. Yönetim, transferin son günün ortaya çıkabilecek her fırsatı Mane’yi kadrosuna katabilmek adına değerlendirmeye çalışacak.

Performansı

Sadio Mane, Senegal Milli Takımı'nda 107 karşılaşmada forma şansı buldu. 32 yaşındaki kanat oyuncusu, bu mücadelelerde 43 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

YORUM YAZ