Yusuf Yazıcı için kritik saatler! Kulüpsüz kaldı, çaresi Süper Lig...

Süper Lig'de transfer döneminin bitmesine saatler kaldı. Taraftarın gözü atılacak imzalarda.... Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere Süper Lig ekipleri hareketli saatler geçirirken her geçen an heyecan yükseliyor. Henüz herhangi bir takıma imza atamayan Yusuf Yazıcı, transfer döneminin son gününe boşta girdi ve artık son saatlerde imza atmak zorunda. Öte yandan gece yarısına kadar transfer açıklaması beklenen Galatasaray'da bomba gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'de son dakika transfer haberleri anbean haberimizde.

Galatasaray, Sallai ile anlaşmaya vardı

Sports Digitale'in haberine göre; Galatasaray, Freiburg forması giyen Roland Sallai ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

KULÜPLER ANLAŞTI, İSTANBUL'A GELECEK

Galatasaray ve Freiburg, Rolland Sallai transferi için 6 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Galatasaray bonservisi üç yıla yayarak ödeyecek. Bir aksilik olmazsa Sallai bugün İstanbul'da olacak. Yıldız futbolcunun bugün 19.50'de İstanbul'da olması bekleniyor.

ROLAND SALLAI KİMDİR?

Freiburg'un 2018 yılında 4,5 milyon euro karşılığında APOEL Nikosia'dan transfer ettiği Roland Sallai, geçen sezon 37 resmi maçta 8 gol ve 4 asistlik katkı yaptı. Sallai'nin Freiburg ile sözleşmesi 2025 Haziran ayında bitecek.

Galatasaray'dan Ruben Vargas sürprizi!

Sports Digitale'nin haberine göre Galatasaray transfer heyetinden bir isim bugün saat 14.50'de transfer görüşmelerinde bulunmak için Almanya'da olacak. Uçak saat 13.00'te Roma'dan ayrılacak.

YÖNETİM İKİYE BÖLÜNDÜ

Söz konusu habere göre Galatasaray transfer heyeti ikiye bölünmüş durumda. Heyetin bir kısmı Roma'da kalıp, Zalewski'yi ikna etmeye çalışacak. Diğer ekip ise kanat transferini bitirmek için Almanya'ya gidiyor.

RUBEN VARGAS İÇİN GİDİYORLAR

Galatasaray, Bundesliga kulübü Augsburg forması giyen Rubén Vargas için resmi teklif yaptı.

VARGAS'TAN KÖTÜ HABER

Ancak İsviçreli futbolcudan kötü haber geldi. Augsburg'un Teknik Direktörü Jess Thorup, Vargas'ın kulüpte kalacağını açıkladı.

Thorup, ' Ruben Vargas, pazar günkü St. Pauli maçında bizimle olacak. Vargas ile konuştum, Augsburg'un başarısı için çalışmaya odaklanmış durumda. Kalacak olması bizi mutlu etti.' açıklamasında bulundu.

RUBEN VARGAS KİMDİR?

Augsburg'un 2019 yılında 4 milyon euro ödeyerek Luzern'den transfer ettiği Rubern Vargas, geçen sezon 32 maçta 4 gol ve 4 asistlik performans gösterdi. Vargas'ın Augsburg ile sözleşmesi 2025 Haziran ayında bitecek

Fenerbahçe'den Medina operasyonu

Sarı-Lacivertliler, Filip Kostic’e imza attırarak yaz transfer dönemini kapattı. Genç bir oyuncu için fırsat çıkmadığı sürece bir hamle yapılması beklenmiyor. Ancak transfer döneminin sona ereceği bugün, yönetim ve sportif direktör Mario Branco’nun bir hedefi var: Cristian Medina... Fenerbahçe, Tangocu’nun ocak ayında imza atması için her konuda anlaşmaya vardı. Buna rağmen henüz resmi açıklama yapılmadı. KAP bildiriminin gelmemesinin nedeni, yönetimin son ana kadar Medina’yı hemen takıma kazandırma çabası.

Her gün görüşüyor

Fenerbahçe, Boca Juniors’ı ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bugün transfer dönemi kapanacağı için Kanarya’nın hedefine ulaşması zor görünüyor. Boca, sezon bitene kadar 22 yaşındaki yıldızı takımda tutmaya kararlı. Öte yandan hem Branco, hem de Medina transferin bir an önce tamamlanması için uğraşıyor. Arjantin basınında yer alan haberlere göre genç orta saha oyuncusu, hemen her gün Boca’nın yöneticilerine bu konuda baskı yapıyor.

Ödeme, oyuncu gelince

Medina ve Fenerbahçe’nin bu işin yaz döneminde bitmesi yönündeki hayalinin gerçekleşmesi kolay değil. Transfer döneminin son 24 saatinde imza gelirse, bu çok büyük bir sürpriz olacak. Ancak Boca’nın geri adım atmaması halinde, Sarı Lacivertliler’in ocaktaki imzayla ilgili önümüzdeki günlerde resmi duyuruyu yapması bekleniyor. Fenerbahçe, Medina’nın bonservis ödemelerine de oyuncu takıma katıldıktan sonra başlayacak. 22 yaşındaki futbolcunun ocak ayına kadar Boca’da kalıp sakatlanması halinde ise Sarı-Lacivertliler’in anlaşmayı fesh etme hakkı bulunuyor.

Haberin Devamı
Rabiot için bir hamle daha...

Avrupa’da 5 büyük ligdeki transfer dönemi kapanmadan birçok dev tarafından istenen Adrien Rabiot’a ilgi, serbest oyuncu olduğu için tam gaz devam ediyor. Türkiye’den gelen tekliflere olumlu dönüş yapmayan Fransız yıldız için Galatasaray’ın, son bir kez daha şartları zorlayarak masaya oturmaya çalışacağı bildirildi.

Lescano işi olmadı

Trabzonspor, transferin son günlerinde çalışmalarını hızlandırırken listenin başında yer alan isimler için son girişimlerini gerçekleştiriyor. Bu isimlerden biri de Arjantinli 8 numara Alan Lescano oldu. Bordo mavili kulüp 22 yaşındaki futbolcu için Argentinos Juniors kulübüne teklifini iletti. Yeni teknik direktör Şenol Güneş’in de onayının olduğu belirtilen Lescano için yapılan teklifin Arjantinliler tarafından yeterli bulunmadığı belirtildi. A. Juniors’ın 5 Milyon Euro’nun üzerinde bir talebi olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da gündem kanat transferi

Bu sezon da Süper Lig’deki şampiyonluk unvanını korumak ve Avrupa’da başarı hedefleyen Galatasaray, transferin son gününde uzun süredir gündeminde olan Nicola Zalewski transferinde mutlu sona ulaşmak için elinden geleni yapıyor. Sarı-Kırmızılılar, Kerem’in gidişi sonrasında takımda asıl pozisyonu kanat olan 3 oyuncu; Barış Alper Yılmaz, Hakim Ziyech ve Yunus Akgün’ün yanına Zalewski’yi almak için Roma ile son pürüzleri de bitirme aşamasına gelmişti. Artık çok ufak detayların kaldığı konuşuluyordu.

Zalewski'yi ikna turları

Polonyalı futbolcunun kulübü Roma ile birebir görüşmek adına İtalya’ya çıkarma yapan Sarı Kırmızılılar’ın transferden sorumlu kurmayları, karşı tarafın istediği bonservis bedeli olan 15 milyon Euro’yu 12 milyon Euro’ya kadar düşürmesi başardı. Roma’ya, 8+3 milyon Euro’luk teklifini biraz daha artıran Aslan’ın, 22 yaşındaki kanat oyuncusuyla da 2 milyon Euro yıllık üzerinden 5 yıllık anlaşma konusunda el sıkışmaya çalışıyor. 22 yaşındaki oyuncunun fiyat artırdığı haberleri gelirken, Cim Bom ise ikna sürecine devam ediyor. Bavullarını da her ihtimale karşı hazırlayan 22 yaşındaki oyuncunun aksi bir durumda İtalyan ekibinde kalacak gibi gözüküyor.

Haberin Devamı
Çaykur Rizespor'dan flaş golcü hamlesi: Vaclav Jurecka

Transfer döneminin bitmesine 1 gün kala Çaykur Rizespor, kadrosunu önemli bir isimle güçlendiriyor. Karadeniz ekibinin, Çekye Ligi’ni son iki sezon gol kralı olarak tamamlayan Vaclav Jurecka ile anlaştı. Çek basınından Seznam Zpravy’nin haberine göre; Slavia Prag ve Çekya Milli Takımı’nın forvet oyuncusu Jurecka’nın Rizespor’a transferi 2 milyon Euro bonservisle gerçekleşti. 30 yaşındaki oyuncu bugün Türkiye’de sağlık kontrolünden geçecek ve bir sorun çıkmaması halinde 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Çek golcü son iki sezonda 39 kez fileleri havalandırmasına rağmen bu sezon Slavia Prag’da ilk 11’deki yerini kaybetti. 6 haftası geride kalan Çek Ligi’nde 164 dakika süre aldı ve 1 gol attı.

Trabzonspor, Gift Orban için şartları zorlayacak

Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği Gift Orban transferinde gelişmeler yaşanmaya devam diyor. Yıldız oyuncu için Yunan ekibi AEK da devredeydi. Yunanistan’da önceki gece 24.00’da transfer dönemi sona ererken Orban için sonuç gelmedi. Dolayısıyla Karadeniz ekibi, bu transferde tek başına kaldı, ancak süre çok az. Yönetim, Lyon’un istediği şartlara gelse de oyuncu tarafı hala ikna edilebilmiş değil. Trabzonsporlu idarecilerin asıl elini kolunu bağlayan faktör ise yabancı kontenjanı. Gift Orban’ı bitirmek adına son ana kadar yoğun bir çaba sarf edecek olan Karadeniz ekibi, diğer yandan da kontenjan açabilmek adına görüşmeler yapacak.

Türkiye’de transfer bugün bitiyor. Şenol Güneş yönetiminde yeni bir sayfa açmak isteyen Karadeniz ekibi en azından hücum hattına yapacağı Orban takviyesiyle takımı güçlendirmek adına kararlı.

Onyedika dört gözle bekliyor

Galatasaray’ın, her konuda anlaşmaya vardığı Raphael Onyedika, artık kulübü Club Brugge’un inadının bir an önce kırılmasını bekliyor. Orta sahanın yanı sıra stoper pozisyonunda da oynayabilen 23 yaşındaki futbolcu, Belçika ekibine bir kez daha Aslan’da forma giymek istediğini söyledi. Eğer taraflar şartlarda anlaşırsa, Nijeryalı yıldızla 5 yıllık sözleşme yapılacak.

Haberin Devamı
Benfica’dan Antalyaspor’a

Orta saha transferini hızlıca tamamlamak isteyen Antalyaspor’un gündemine aldığı son isim Benfica’nın 30 yaşındaki Fransız oyuncusu Soualiho Meite. 1.87 boyundaki yıldız için kiralama teklifi yapıldı.

Beşiktaş'tan son gün Mane sürprizi

Beşiktaş’ta transfer gündemi alev alev yanıyor. Al Nassr ile yolları ayırmaya hazırlanan Sadio Mane için temasa geçen Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncuyla ilgili fırsat kolluyor. Normal şartlarda Kartal’da transfer kapandı. Ancak kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen Mane, Al-Nassr yönetimine kararını bildirdi. Transfer sezonunun sonuna gelirken Siyah-Beyazlılar, Al Nassr forması giyen Sadio Mane ile ilgili girişimlerinde aşama kaydetti.

30 milyona gitmişti

Mane, Suudi Arabistan’dan kendisine yapılan teklifleri teker teker reddetti. Beşiktaş’ın teklifine ise ret vermedi. 2023 yılında Bayern Münih’ten 30 milyon Euro transfer bedeliyle Al Nassr’ın yolunu tutan Mane, Suudi Arabistan’da istediği mutluluğu yakalayamamıştı. Yönetim, transferin son günün ortaya çıkabilecek her fırsatı Mane’yi kadrosuna katabilmek adına değerlendirmeye çalışacak.

Gözler Yusuf Yazıcı'da!

Avrupa’da başta Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere ve İspanya gibi birçok ülkede transfer dönemi sona erdi. Türkiye’de de 13 Eylül Cuma günü, yani bugün 23.59’da yaz transfer dönemi noktalanacak. Transfer döneminin sona ermesi için geri sayıma geçilirken, gözler Trabzonspor’un eski yıldızı Yusuf Yazıcı’ya çevrildi. Bordo-Mavili takıma 18.5 milyon Euro para kazandırarak Lille’nin yolunu tutan ve daha sonra tekrar kiralık olarak Fırtına forması giyen 27 yaşındaki 10 numaranın, Fransız ekibi ile olan sözleşmesi geride kalan sezonun tamamlanmasıyla sona ermişti. Bonservisi elinde olan Yusuf Yazıcı, Avrupa’da birçok ligde transfer döneminin kapanmasına karşın herhangi bir takım ile sözleşme imzalamış değil.

Son anda Trabzonspor'a gelebilir

Özellikle son dönemlerde Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılan Yusuf’un, kalan kısa süre içinde Süper Lig’den herhangi bir takım ile anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu oldu. Şenol Güneş’in dün bir görüşme yaptığı ve son dakika bir sürpiz yaşanabileceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ