Beşiktaş'ta Gedson Fernandes rekorunu kırdı, sakatlandı

Ajax deplasmanından ağır yaralı dönen Kara Kartal, Kayseri’de hayat buldu! Siyah-Beyazlılar, Kayserispor’u 3-0’lık net skorla geçerek Süper Lig’deki yükselişini sürdürdü. Kayseri'de skor perdesini açan isim olan Gedson, yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes rekorunu kırdı, sakatlandı

Süper Lig’de dün akşam Kayserispor’la karşı karşıya gelen Siyah-Beyazlılar, deplasmandaki mücadelede rakibini 3-0’lık skorla devirmeyi başardı. Gedson Fernandes ve Ciro Immobile’nin (2) golleriyle zafere ulaşan Kara Kartal, puanını 16’ya yükseltti ve 1 maç eksiğiyle, 19 puanlı lider Galatasaray ve kendisiyle aynı puanda olan Fenerbahçe’nin ardından üçüncü konumda yer aldı. Sezona 5-0’lık Galatasaray galibiyetiyle başlaması sonrasında ligde ve Avrupa’da da başarılı bir şekilde yoluna devam edip Avrupa Ligi’nde Ajax’a 4-0 kaybederek taraftarını üzen Siyah Beyazlılar, dün akşamki müsabakayla beraber moral depoladı.

Haberin Devamı

Sırada Frankfurt var!

Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi’ndeki sıradaki maçına perşembe günü Almanya Ligi ekibi Frankfurt karşısında çıkacak. Giovanni van Bronckhorst’un öğrencileri, perşembe gecesi Tüpraş Stadı’nda rakibini devirip çıkışına Avrupa arenasında da devam etmeye çalışacak.

Beşiktaşta Gedson Fernandes rekorunu kırdı, sakatlandı

Gedson Fernandes rekorunu kırdı, sakatlandı

Süper Lig devi Beşiktaş’ta bu sezon Gedson Fernandes fırtınası yaşanıyor. Siyah-Beyazlı ekipte yıldız oyuncu Kayserispor maçını da boş geçmedi. Karşılaşmanın 56. dakikasında kaleciden gelen topu kontrol etmek isteyen Kayserisporlu Baran Ali, topun kontrolünü sağlayamayınca Gedson Fernandes araya girerek topu kazandı ve ağları buldu. Bu golle Beşiktaş 1-0 öne geçti Süper Lig’de bu sezon 6 maçta forma giyen Gedson Fernandes, sezon genelinde 6 gole ulaştı ve kariyer rekoru kırdı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Gedson Fernandes rekorunu kırdı, sakatlandı

Oyundan çıkmak zorunda kaldı

Gedson, 2017-18’de Benfica formasıyla 36 maçta 5 gol atmıştı. Golden sonra sakatlık geçiren ve tedavisi yapılan Portekizli orta saha oyuncusu, bir süre oyuna devam ettikten sonra oyundan çıkmak zorunda kaldı. Fernandes’in yerine Jean Onana oyuna dahil oldu.

KRİTİK 3 PUAN KARTAL'IN!

YORUM YAZ