(ÖZET) Beşiktaş deplasmanda 3 golle güldü! Kayserispor-Beşiktaş maçı sonucu: 0-3

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar kritik maçı 3-0'lık skorla kazandı ve Avrupa maçı öncesi morallendi. Öte yandan Beşiktaş bu sonuçla birlikte ligde hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı.

KAZANAN BEŞİKTAŞ

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Beşiktaş 3-0'lık skorla kazandı.

Siyah-beyazlıların gollerini 56'da Gedson Fernandes, 78 ve 90+1'de Ciro Immobile kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, ligdeki puanını 16'ya yükseltti. Kayserispor ise 3 puanda kaldı.

BİR KEZ DAHA SAHNEDE IMMOBILE

Beşiktaş, Ciro Immobile ile farkı 3'e çıkardı: 0-3

PENALTI KARARI İPTAL EDİLDİ

Kayserispor penaltı kazandı. Beşiktaş'ta kaleci Mert Günok sarı kart gördü. Hakem Atilla Karaoğlan, VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izlemeye gitti. Hakem Atilla Karaoğlan, pozisyonu izledikten sonra Kayserispor'un penaltısını iptal etti.

Haberin Devamı
FARK 2'YE ÇIKTI

Attamah'ın Rashica'ya yaptığı müdahale sonrası Atilla Karaoğlan penaltı kararı verdi. Beşiktaş'ın kazandığı penaltıda topun başına Ciro Immobile geçti. İtalyan santrforun vuruşunda top ağlarla buluştu. Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında farkı ikiye çıkardı: 0-2

GEDSON SAKATLANDI

Beşiktaş'ta attığı gol sonrası sakatlık yaşayan Gedson Fernandes yerini Onana'ya bıraktı. Muçi yerine de Semih Kılıçsoy oyuna dahil oldu.

BEŞİKTAŞ ÖNE GEÇTİ

Orta sahada rakibinden topu kapan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes, ceza sahasına girip kaleye şutunu gönderdi. Meşin yuvarlak kaleci Bilal'in solundan ağlarla buluştu: 0-1

Haberin Devamı
KALECİ BİLAL GOLE İZİN VERMEDİ

Beşiktaş atağında Rafa Silva'nın ceza sahası dışından etkili şutunu kaleci Bilal kurtardı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Müsabakanın ikinci 45 dakikası başladı.

İLK YARI SONA ERDİ

Müsabakanın ilk yarısı 0-0'lık skorla sona erdi.

Haberin Devamı
IMMOBILE GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Beşiktaş, gole çok yaklaştı. Ciro Immobile, karşı karşıya pozisyonda topu dışarıya gönderdi.

BARAN'A SARI KART

Kayserispor'da Baran Gezek, Rafa Silva'ya müdahalesi sonrası sarı kart gördü.

TOP AZ FARKLA DIŞARDA

Beşiktaş'ta Rashica, sağ kanattan yaptığı ortada Rafa Silva yükseldi ve kafayı vurdu. Meşin yuvarlak az farkla dışarıya gitti.

Haberin Devamı
SON ANDA SAVUNMA

Beşiktaş'ın atağında Rashica penaltı noktasına doğru yerden pasını gönderdi. Topu kontrol eden Rafa Silva, ceza sahası yayına doğru koşu yapan Fernandes'e pasını gönderdi. Fernandes'in gelişine vurduğu topa savunma son anda ayak koydu.

TOP MERT'TE KALDI

Kayserispor'un merkezden geliştirdiği hızlı hücumda topu taşıyan Bourabia rakip ceza sahası yayı üzerinden kaleye şut çekti. Uduokkhai'den seken top kaleci Mert'te kaldı.

MAÇ BAŞLADI

Müsabakada ilk düdük geldi ve maç başladı.

Haberin Devamı
SEMİH KILIÇSOY AÇIKLAMASI

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Kayserispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Kadrodaki eksiklere değinen Giovanni van Bronckhorst, "Bazı değişikliklerimiz var. Onur ve Svensson hasta. Onların hastalığından dolayı değişiklik yaptık ama güçlü bir kadromuz var. Kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

Semih Kılıçsoy'un ilk 11'de tercih edilmemesine dair soruya Giovanni van Bronckhorst, "Daha önce de söyledim, bizler maça uygun şekilde 11'i tercih ediyoruz. Semih genç bir oyuncu, kendisiyle çok konuşuyoruz. Bugün süre alabilir. Önümüzdeki maçlarda da ilk 11'de başlayabilir" cevabını verdi.

İlk 11'ler belli oldu

Kayserispor: Bilal, Hasan Ali, Carole, Attamah, Gökhan, Kartal, Baran, Mehdi, Cardoso, Aylton, Nazon.

Beşiktaş: Mert, Rashica, Paulista, Felix, Emirhan, Ndor, Gedson, Mario, Rafa Silva, Muci, Immobile.

Beşiktaş'tan forma paylaşımı
Beşiktaş'a kötü haber! Kadroda yok

Bu akşam Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'a yıldız oyuncudan kötü haber geldi. Adı Kayserispor kafilesinde yer alan Jonas Svensson, hastalığı nedeniyle Kayseri'ye götürülmedi. Siyah-beyazlılar'da ayrıca sakatlığı bulunan Musrati ile Necip ve kart cezaslısı Masuaku da zorlu deplasmanda forma giyemeyecek.

VAR hakemi belli oldu

Kayserispor-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu. Buna göre; Kayserispor-Beşiktaş maçının VAR hakemi Emre Kargın olurken AVAR'da Süleyman Özay olacak.

Beşiktaş'tan maç günü paylaşımı
Kayserispor'dan maç günü paylaşımı
En farklı zafer 4-0’lık sonuç

Kartal, 2015-2016 sezonunda Kayserispor’u İstanbul’da 4-0 yenerek rakibine karşı ligde en farklı skorlu galibiyetini elde etti. Kayserispor ise 2006-2007 sezonunda Kayseri’de Beşiktaş’a 3-0 üstünlük kurdu. 2010-2011 ve 2021-2022 sezonlarında İstanbul’da oynanan ve Beşiktaş’ın 4-2 kazandığı maçlar, iki takım arasındaki en gollü karşılaşmalar olarak kayıtlara geçti.

İkili rekabette 57. randevu...

Beşiktaş ile Kayserispor, Süper Lig’de 57. kez karşı karşıya gelecek. Ligde 1973-74 sezonundan bu yana yapılan 56 maçın 34’ünü Beşiktaş, 12’sini Kayserispor kazandı. 10 müsabaka da berabere sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş 94 kez fileleri havalandırırken Kayserispor, 57 gol sevinci yaşadı. SiyahBeyazlılar, Sarı-Kırmızılı rakibine karşı geçen sezon ligde 1 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Atilla Karaoğlan için bir ilk maçı...

Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak maça görevlendirilen hakem Atilla Karaoğlan, ilk kez iki takım arasındaki bir maçta düdük çalacak. Kayserispor, Atilla Karaoğlan’ın bugüne kadar yönettiği 12 maçta hiç kazanamadı. Kayserispor, Atilla Karaoğlan’ın yönettiği 12 maçta 7 beraberlik alırken 5 kez de mağlup oldu. Bu maçlarda Kayserispor’a 36 sarı kart, 1 kırmızı kart çıkaran Sakarya Bölgesi hakemi, rakiplerine ise 22 sarı kart 2 kırmızı kart çıkardı. Beşiktaş ise, hakem Atilla Karaoğlan’ın yönettiği 10 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alırken 4 kez de mağlup oldu.

Kartal'da 3 eksik

Beşiktaş’ta 3 isim, zorlu maçta forma giyemeyecek. Beşiktaş, Kayserispor ile oynayacağı maçta 3 önemli oyuncusundan yoksun olacak. Uzun süreli sakatlığı devam eden Necip Uysal, son Ajax maçında sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen Moatasem Al-Musrati ve kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Arthur Masuaku, bu mücadelede takım arkadaşlarına katılamayacak.

Kayserispor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

RHG Enetürk Enerji Stadı'nda oynanan ve saat 20.00'de başlayan Kayserispor-Beşiktaş maçını Atilla Karaoğlan yönetiyor. beIN Sports 1'den naklen yayınlanan karşılaşmanın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Beşiktaş için fırsat haftası

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'un konuğu olacak. UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'a 4-0 yenilen siyah-beyazlı ekip Kayseri deplasmanında 3 puanı alarak moralini yükseltmeye çalışacak. Kartal, kazanması halinde lider Galatasaray'ın takıldığı haftada puan farkını 3'e düşürecek.

YORUM YAZ