Beşiktaş'tan Kayserispor maçı sonrası Atilla Karaoğlan'a tepki! Üst üste paylaşımlar...

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, mücadelenin ardından maçın hakemi Atilla Karaoğlan'a yönelik tepkilerini yaptıkları paylaşımlarla ortaya koydu.

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

MAÇ SONU HAKEM TEPKİSİ

Beşiktaş, maçın ardından hakem yönetimine yönelik tepkilerini gerçekleştirdiği paylaşımlarla gösterdi. Siyah-Beyazlılar, maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın da yer aldığı bir görselle tepkisini gösterdi.

Beşiktaştan Kayserispor maçı sonrası Atilla Karaoğlana tepki Üst üste paylaşımlar...

'SİZİN SENARYONUZ, BİZİM FİNALİMİZ!'

Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, sosyal medyadan yaptığı maç sonucu paylaşımında dikkat çekici ifadeler kullandı. Ciro Immobile'nin fotoğrafı ve maç sonucunun yer aldığı görsel, 'Sizin senaryonuz, bizim finalimiz! Kayseri'de 3 puanı 3 golle alıyoruz" notuyla paylaşıldı.

ATİLLA KARAOĞLAN PAYLAŞIMI

Maç sonucu paylaşımında dikkat çekici ifadeler kullanan Beşiktaş, kısa süre sonra bir paylaşım daha gerçekleştirdi. Atilla Karaoğlan'ın 'rağmen' ifadesi yerleştirilmiş görseli, "Maçın özeti." açıklamasıyla paylaşıldı.

Haberin Devamı

'SORUMUZA CEVAP BULAMIYORUZ'

Beşiktaş, maçın ardından hakem yönetimine tepkisini gösterdiği üçüncü paylaşımını da gerçekleştirdi. Maç içerisinde Ciro Immobile'nin yerde kaldığı ve penaltı beklenen pozisyon, "Beşiktaş resmi X hesabı olarak penaltının tanımını ve ne zaman penaltı verileceğini belli aralıklarla soruyoruz. Sorumuza cevap bulamıyoruz!" ifadeleriyle paylaşıldı.

Maç içerisinde penaltı beklenen bir başka pozisyonu da paylaşan Beşiktaş, "Bugün Kayseri'de kaleci olmayan bir futbolcu topu ceza sahasında elle stop ettirdi ve buna penaltı verilmedi. Türk futbolu, size rağmen." ifadelerini kullandı.

 

 Beşiktaştan Kayserispor maçı sonrası Atilla Karaoğlana tepki Üst üste paylaşımlar...

YORUM YAZ