Beşiktaş'ı istiyorum

Siyah-Beyazlılar'ın gündemindeki Erman Kılıç, FANATİK'e konuştu: Ben de her futbolcu gibi Beşiktaş forması giymek isterim. Bir iki gün içerisinde transfer konusunun netleşeceğini düşünüyorum.

Beşiktaş'ı istiyorum

Kabus gibi bir sezon geçiren Beşiktaş transfer çalışmaları için gaza bastı. Kadrosunda geniş çaplı bir revizyona gitmeye hazırlanan Siyah-Beyazlılar, Sivasspor’un golcüsü Erman Kılıç’la görüşmelere de başladı. Sivasspor’un bu sezonki başarısında büyük rol oynayan 29 yaşındaki yıldız oyuncu, FANATİK’e yaptığı açıklamada transfer görüşmelerini doğruladı ve ekledi: Beşiktaş’ta oynamak istiyorum...

Haberin Devamı

‘Hak ettiğimi düşünüyorum’

Sözleşmesinde, “Üç büyük takımdan teklif gelmesi halinde 750 bin Euro’ya serbest kalır” maddesi bulunan Erman, sözlerine şöyle devam etti: Sivasspor’la olan sözleşmemde bir yıllık opsiyonum kaldı. Onda da üç büyük kulübün 750 bin TL getirmesi halinde serbest kalır maddesi var. Bu durum, kulüplerin iştahını kabartmıştır diye düşünüyorum. Tabii ki ben de her futbolcu gibi Beşiktaş’ta oynamak isterim. Hak ettiğim yerde olmak istiyorum. Bu sezonunu iyi geçirdim ve bunun da transferimin düşünülmesinde etkili olduğunu düşünüyorum. Bir iki gün içinde transfer konusu netleşecek...

Sedat Hardal

MİNİ YORUM

Erman Kılıç çok hareketli ve oynadığı karşılaşmaların çehresini değiştirebilecek özelliklere sahip bir futbolcu. Sivasspor için sıkışan maçlarda sahneye çıkan, kilidi açabilecek yetenekte... Serbest atışlardaki başarısı, skora katkısıyla Süper Lig’de bu sezonun yıldızları arasında. Hareketli, markajı zor, büyük maçları seven bir solak... Böyle bir futbolcuyu, yabancı ülkeden transfer ederken neler vermeniz gerektiği de ortada. Üstelik Erman Kılıç’ın lig tecrübesi de üst seviyede, Beşiktaş’a ayak uydurmakta sorun çekmeyecektir. Erman 29 yaşında, genç sayılmaz. Ancak futbolunun en olgun çağında olduğunu söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Erman’ın bölgesinde görev yapan Quaresma ve Simao çok yetenekli isimler. Ancak savunmalarına beklenen katkıyı sağlayamıyorlar. Erman Kılıç ise iki futbolcunun aksine çok koşuyor, defansına da yardım yapıyor ve takımı her zaman 1 kişi fazla oynatmaya çalışıyor. Bu sezon Sivasspor’un başarısında önemli rol oynayan Erman Kılıç, transferi gerçekleşmesi halinde Beşiktaş’ın da gücüne güç katacaktır.

Tunç Kayacı

YORUM YAZ