Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan eşi benzeri görülmemiş hareket! Pozisyona itiraz etti, laptopu kameranın önüne koydu

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor, sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk dakikalarında sarı-lacivertli ekipte Sebastian Szymanski, kale önünde net fırsatı değerlendiremedi. Bu pozisyonun ardından teknik patron Jose Mourinho adeta çılgına döndü ve sinirden sahaya daldı. Öte yandan teknik adam, daha önce görülmemiş bir olaya imza attı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'a konuk oldu. Müsabakanın ilk dakikasında Sebastian Szymanski, net fırsatı gole çeviremedi. Bu pozisyon ardından teknik direktör Jose Mourinho çılgına döndü. Bunun yanında Mourinho, daha önce görüşmemiş bir hareket yaptı.

Haberin Devamı

MOURİNHO, SON MAÇIN İLK 11'İNE GÖRE 5 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Fenerbahçe, mücadeleye Dominik Livakovic, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Sofyan Amrabat, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko 11'i ile başladı.

Portekizli teknik adam, Union Saint-Gilloise mücadelesinin başlangıç kadrosunda yer verdiği En-Nesyri, Cengiz Ünder, Fred, Becao, İrfan Can Kahveci'nin yerine Dzeko, Allan Saint-Maximin, İsmail Yüksek, Djiku ve Tadic'i görevlendirdi.

İNANILMAZ ANLAR

Fenerbahçe, Antalyaspor maçının 2. dakikasında Sebastian Szymanski ile net fırsattan yararlanamadı. Szymanski, direkten dönen topu tamamlamak için doğru pozisyon aldı ve boş kaleye vurma fırsatı yakaladı ancak top ayağına dolandı ve vuramadı. Antalyaspor savunması yetişmesine karşın yerdeki Szymanski, son bir hamleyle topa bir kez daha vurdu, filelere doğru giden topu Veysel Sarı çevirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Jose Mourinhodan eşi benzeri görülmemiş hareket Pozisyona itiraz etti, laptopu kameranın önüne koydu

MOURINHO ÇILGINA DÖNDÜ

Jose Mourinho, yedek kulübesinden pozisyonun tekrarını izledikten sonra çizgiden çıkan pozisyona gol verilmediği için çılgına döndü.

İtiraz ederek saha içine giren Mourinho'yu yedek kulübesindeki oyuncular sakinleştirdi.

GÖRÜLMEMİŞ HAREKET

79. dakikada Fenerbahçe'de Edin Dzeko, karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi. Fakat ofsayt bayrağı kalktı ve gol iptal oldu.

Teknik Direktörü Jose Mourinho, itiraz ettiği pozisyonu yayıncı kuruluş kamerasının önüne koydu. Cihan Aydın, tecrübeli teknik direktöre sarı kart gösterdi.

Fenerbahçede Jose Mourinhodan eşi benzeri görülmemiş hareket Pozisyona itiraz etti, laptopu kameranın önüne koydu

YORUM YAZ