CANLI | Kayserispor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Avrupa Ligi’nde 4-0’lık Ajax yenilgisiyle sarsılan Beşiktaş, telafiyi ligde yapmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, Galatasaray’ın takıldığı haftada Kayserispor deplasmanında kazanıp, 1 maç eksiğiyle puan farkını 3’e düşürmeyi hedefliyor. Kayserispor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Kayserispor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesi tüm son dakika gelişmeleri...

En farklı zafer 4-0’lık sonuç

Kartal, 2015-2016 sezonunda Kayserispor’u İstanbul’da 4-0 yenerek rakibine karşı ligde en farklı skorlu galibiyetini elde etti. Kayserispor ise 2006-2007 sezonunda Kayseri’de Beşiktaş’a 3-0 üstünlük kurdu. 2010-2011 ve 2021-2022 sezonlarında İstanbul’da oynanan ve Beşiktaş’ın 4-2 kazandığı maçlar, iki takım arasındaki en gollü karşılaşmalar olarak kayıtlara geçti.

İkili rekabette 57. randevu...

Beşiktaş ile Kayserispor, Süper Lig’de 57. kez karşı karşıya gelecek. Ligde 1973-74 sezonundan bu yana yapılan 56 maçın 34’ünü Beşiktaş, 12’sini Kayserispor kazandı. 10 müsabaka da berabere sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş 94 kez fileleri havalandırırken Kayserispor, 57 gol sevinci yaşadı. SiyahBeyazlılar, Sarı-Kırmızılı rakibine karşı geçen sezon ligde 1 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Atilla Karaoğlan için bir ilk maçı...

Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak maça görevlendirilen hakem Atilla Karaoğlan, ilk kez iki takım arasındaki bir maçta düdük çalacak. Kayserispor, Atilla Karaoğlan’ın bugüne kadar yönettiği 12 maçta hiç kazanamadı. Kayserispor, Atilla Karaoğlan’ın yönettiği 12 maçta 7 beraberlik alırken 5 kez de mağlup oldu. Bu maçlarda Kayserispor’a 36 sarı kart, 1 kırmızı kart çıkaran Sakarya Bölgesi hakemi, rakiplerine ise 22 sarı kart 2 kırmızı kart çıkardı. Beşiktaş ise, hakem Atilla Karaoğlan’ın yönettiği 10 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alırken 4 kez de mağlup oldu.

Haberin Devamı
Kartal'da 3 eksik

Beşiktaş’ta 3 isim, zorlu maçta forma giyemeyecek. Beşiktaş, Kayserispor ile oynayacağı maçta 3 önemli oyuncusundan yoksun olacak. Uzun süreli sakatlığı devam eden Necip Uysal, son Ajax maçında sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen Moatasem Al-Musrati ve kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Arthur Masuaku, bu mücadelede takım arkadaşlarına katılamayacak.

Kayserispor-Beşiktaş muhtemel 11'ler:

Kayserispor: Onurcan, Kolovetsios, Carole, Hasan Ali, Attamah, Kartal, Bourabia, Ramazan, Cardoso, Nazon, Morte

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Felix, Masuaku, Rashica, Mario, Gedson, Rafa Silva, Semih, Immobile

Kayserispor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

RHG Enetürk Enerji Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Kayserispor-Beşiktaş maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmanın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Haberin Devamı
Beşiktaş için fırsat haftası

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'un konuğu olacak. UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'a 4-0 yenilen siyah-beyazlı ekip Kayseri deplasmanında 3 puanı alarak moralini yükseltmeye çalışacak. Kartal, kazanması halinde lider Galatasaray'ın takıldığı haftada puan farkını 3'e düşürecek.

YORUM YAZ