Beşiktaş transferde Zahavi'den bomba öneri: Alex Telles

Beşiktaş'ta transfer bombaları art arda patlıyor. Siyah-beyazlı ekibe, AL Nassr'dan ayrılan yıldız futbolcu Alex Telles önerildi. İşte detaylar...

Beşiktaş transferde Zahavi'den bomba öneri: Alex Telles

Beşiktaş Yönetimi, Vincent Aboubakar ve Daniel Amartey’le yollarını ayırmak için görüşmelerini sürdürüyor. Bu konuda iki oyuncunun menaceri Pini Zahavi’yle görüşmelerini sürdüren Kara Kartal’a, ünlü temsilciden flaş bir öneri geldi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ TRANSFERİ BİTİRDİ

ZAHAVI, TELLES'İ BEŞİKTAŞ'A ÖNERDİ

Zahavi, Al Nassr’ın sözleşmesini feshettiği Alex Telles’i Siyah-Beyazlılar’a önerdi. İsrailli menacer, Beşiktaş’ın sol bek aradığını bildiğini, Alex Telles’in Türkiye’ye dönmek istediğini söyledi. Beşiktaş Yönetimi’nin bu talebe nasıl yanıt vereceği şimdiden merak konusu....

Beşiktaş transferde Zahaviden bomba öneri: Alex Telles

YENİ İDDİA MARİO RUİ

Beşiktaş, Napoli’nin 33 yaşındaki yıldızı Mario Rui’yi transfer etmek için harekete geçti. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Kara Kartal, Suudi Arabistan’dan da teklifler alan tecrübeli oyuncunun transferini kısa sürede sonuçlandırmayı planlıyor. 2018 yılından beri Napoli’de top koşturan Rui, özellikle hücuma verdiği destekle adından söz ettiriyor. Kariyerinde Benfica, Roma, Empoli, Spezia ve Parma gibi takımların da formasını giyen tecrübeli oyuncunun da Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Napoli’nin oyuncuyu gözden çıkardığı ve Beşiktaş’a zorluk çıkarmayacağı da bildirildi. Geçen sezon Napoli formasıyla 28 maça çıkan Mario Rui, 4 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

MARİO’DA SONA DOĞRU...

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor. Portekiz basınından O Jogo’nun haberine göre, Siyah-Beyazlılar’ın Benfica forması giyen Joao Mario transferinde sona yaklaştığı ve anlaşmanın yakında gerçekleşeceği öne sürüldü. Beşiktaş’ın 31 yaşındaki oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya vardığı ve görüşmelerin son detaylarının beklendiği kaydedildi.

Beşiktaş transferde Zahaviden bomba öneri: Alex Telles

Benfica ile 149 resmi maça çıkan Joao Mario, bu mücadelelerde 36 gol atıp, 26 asistlik katkı sağladı. Süper Lig’de yaz transfer sezonu 13 Eylül tarihinde sona erecek. Ancak Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde mücadele edecek kadrosunu UEFA’ya 3 Eylül 2024’ü 4 Eylül 2024’e bağlayan gece saat 01:00’e kadar teslim etmek zorunda.

Feyyaz Uçar'dan transfer müjdesi
YORUM YAZ