(ÖZET) KARTAL GOL OLDU YAĞDI! Beşiktaş - Grazer AK maç sonucu: 5-1

Slovenya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup olan Beşiktaş, son hazırlık maçında Grazer Ak ile karşılaştı. Müsabaka oldukça tempolu başladı ve Grazer henüz 3. dakikada 1-0 öne geçti. Ardından 3 dakika içerisinde Mustafa Hekimoğlu'nun 2 golü geldi ve Beşiktaş 2-1 üstünlüğü yakaladı. Daha sonra Rashica attı ve durum 3-1 oldu. Rafa Silva ise durumu 4-1'e getiren golü kaydetti. Rashica bir kez daha sahneye çıktı ve skor 5-1'e getirerek maçta gol yağmuruna son verdi. Beşiktaş-Grazer AK maçına dair tüm detaylar haberimizde...

MAÇ BİTTİ!

Beşiktaş, Grazer AK karşısından 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

MUSRATI'DEN ŞUT!

Musrati, çok uzak mesafeden şansını denedi ancak kaleyi bulamadı. Top, üstten dışarı gitti.

IMMOBILE'YLE TEHLİKE!

Beşiktaş'ta Immobile, ceza sahası sağ çaprazından ortasını yaptı. Savunma topu uzaklaştırdı.

Haberin Devamı
MASUAKU ÇEVİRDİ, RASHICA ATTI!

Beşiktaş'ın soldan geliştirdiği atakta Masuaku, içeriye doğru yerden çevirdi. Rashica, gelişine düzgün bir vuruş yaptı ve topu boş ağlarla buluşturdu. Skor 5-1'e geldi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

Beşiktaş - Grazer maçında ikinci yarının ilk düdüğü çaldı.

İLK YARIDA 5 GOL!

Beşiktaş, Grazer karşısında ilk yarıyı 4-1 önde noktaladı.

Haberin Devamı
MUSRATI VURDU!

Semih'in pasında Al Musrati, ceza sahası sol çaprazından vurdu. Top, savunmadan sekip kornere çıktı.

RAFA SILVA'DAN SİFTAH!

Masuaku, soldan topu taşıdı ve Rafa Silva'ya yerden gönderdi. Silva, topu harika kontrol etti ve ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaparak topu ağlarla buluşturdu.

FARK İKİYE ÇIKTI!

Beşiktaş'ta Mustafa Hekimoğlu, solundaki Rashica'yı gördü. Kosovalı yıldız gelişine güzel bir vuruş yaptı ve Beşiktaş'ı 3-1 öne geçti. 

Haberin Devamı
3 DAKİKADA 2 GOL!

Rashica derinlemesine gönderdi, Mustafa Hekimoğlu ceza sahası sağ çaprazından sert vurdu ve 3 dakika içinde 2 gol kaydetti. Beşiktaş 2-1 önde.

MAÇA DENGE GELDİ!

Ceza sahası içinde Semih Kılıçsoy röveşatayı vurdu, seken topu Mustafa Hekimoğlu tamamladı ve skor 1-1 oldu.

GOLLE BAŞLADI!

Beşiktaş-Grazer maçı adeta golle başladı. Dakikalar 3'ü gösterirken Lang'ın golüyle Grazer 1-0 öne geçti. 

Haberin Devamı
MAÇ BAŞLADI!

Hakem ilk düdüğünü çaldı ve maç başladı. 

BEŞİKTAŞ'IN 11'İ BELLİ OLDU!

Beşiktaş'ın Grazer maçı 11'i belli oldu:

Ersin, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih, Mustafa Hekimoğlu.

Beşiktaş - Grazer AK maçının stadyumu değişti

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlıklarına Slovenya'da devam eden Beşiktaş'ın bu akşam Grazer AK ile yapacağı hazırlık maçının stadyumu, olumsuz hava koşulları sebebiyle değişti. Karşılaşma, TSİ 19.00’da Sportplatz Lannach Stadyumu'nda oynanacak.

Haberin Devamı
Beşiktaş - Grazer AK maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, kampta son karşılaşmasına Grazer AK takımı karşısında çıkıyor. Grazer AK - Beşiktaş hazırlık mücadelesi 20 Temmuz cumartesi günü (Bugün) saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmanın Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Beşiktaş'tan maç günü paylaşımı
Beşiktaş'ta kamp sona eriyor

Slovenya’nın Maribor kentinde 2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta kamp çalışmaları sona eriyor. Beşiktaş kamptaki ilk hazırlık maçında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk takımıyla karşı karşıya geldi. Giovanni van Bronckhorst yeni transferlerden Rafa Silva ve Paulista’ya ilk 11’de şans verdi. 66. dakikada Ukrayna temsilcisi Pedro Henrique'nin attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Beşiktaş Grazer AK karşılaşmasının ardından kamp çalışmasını tamamlayacak ve İstanbul’a dönüş yapacak.

Maç taraftara kapalı olacak

Slovenya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup olan Beşiktaş, son hazırlık maçında Grazer Ak ile karşılaşacak. Beşiktaş, 3 Ağustos’ta oynanacak Süper kupa mücadelesine kadar hazır olmak istiyor. Beşiktaş’ın Wildon Stadyumu’nda oynayacağı Grazer AK mücadelesi taraftara kapalı olarak oynanacak.

Beşiktaş hazırlıklarına devam ediyor

Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak Beşiktaş hazırlık maçlarına devam ediyor. Siyah- beyazlılar ilk hazırlık maçında Ümraniyespor ile golsüz berabere kalırken Avusturya kampında oynayacağı ilk hazırlık maçı olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelenmişti. Beşiktaş, Hollandalı van Bronckhorst yönetiminde Shakhtar Donetsk karşısında mağlup oldu. Ağustos’un ikinci haftasında başlayacak lig öncesinde Beşiktaş ilk resmi karşılaşmasına Galatasaray karşısında çıkacak.

YORUM YAZ