Manchester United’dan Yusuf Yazıcı bombası! Transferde flaş gelişmeyi duyurdular

Son olarak Lille'de forma giyen ve şu anda bonservisi elinde olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcu, İngiltere Premier Lig devi Manchester United'a önerildi. İşte transfer haberinin detayları...

Manchester United’dan Yusuf Yazıcı bombası! Transferde flaş gelişmeyi duyurdular

Son zamanda Süper Lig ekipleri ile anılan ve bonservisi eline olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı hakkında flaş bir gelişme yaşandı. 27 yaşındaki oyuncu, menajerler tarafından Manchester United'a önerildiği kaydedildi.

Haberin Devamı
Şenol Güneş’e Trabzon’da coşkulu karşılama

SEZON PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, geride kalan sezonda Lille'de 40 maça çıkmıştı. 27 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 12 gol atmış ve 4 asist üretmişti.

Manchester United’dan Yusuf Yazıcı bombası Transferde flaş gelişmeyi duyurdular

KARNESİ

Trabzonspor altyapısında yetişen Yusuf Yazıcı, 2021-2022 sezonu devre arasında 18 milyon 500 bin euro bedelle Lille'in yolunu tuttu. Yusuf Yazıcı daha sonra CSKA Moskova ve Trabzonspor'da kiralık olarak forma giydi.

MANCHESTER UNİTED'A ÖNERİLDİ

Lille'den ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Yusuf Yazıcı için gündemi sarsan bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını HITC'de yer alan habere göre; Yusuf Yazıcı, Manchester United da dahil olmak üzere birçok Premier Lig kulübüne önerildi.

Manchester United’dan Yusuf Yazıcı bombası Transferde flaş gelişmeyi duyurdular

SÜPER LİG DEVLERİ DE TAKİPTE

Şu anda her hangi bir kulüp ile anlaşma sağlayamayan Yusuf Yazıcı, Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile adı anılıyor. Öte yandan Avrupa'nın dev kulüpleri de milli futbolcunun durumunu takip ediyor.

YORUM YAZ