SON DAKİKA! Galatasaray, Victor Osimhen’i KAP'a bildirdi: İşte çok merak edilen maaşı

Galatasaray, İtalya Serie A ekibi Napoli'nin Nijeryalı santrforu Victor Osimhen'in geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray, Victor Osimhen'in kiralık transferi için kulübü Napoli ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Öte yandan sarı-kırmızılı ekip, Nijeryalı futbolcunun alacağı maaşı da KAP'a bildirdi.

Haberin Devamı

Victor Osimhen, Galatasaray'da 45 numaralı formayı giyecek.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen ve kulübü SSCN Napoli SPA ile oyuncunun bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya, 2024-2025 sezonu için net 6.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

SON DAKİKA Galatasaray, Victor Osimhen’i KAPa bildirdi: İşte çok merak edilen maaşı

NAPOLİ SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

Napoli ise futbolcu Victor Osimhen'in sportif hizmetlerini 30 Haziran 2025 tarihine kadar geçici olarak Galatasaray'a devrettiğini duyurdu. Kulüp aynı zamanda üyenin lehine sözleşmenin 30 Haziran 2027 tarihine kadar yenilenmesi yönünde bir opsiyon konusunda da anlaşmaya vardı.

İLK SÖZLERİ

Victor Osimhen, transferinin resmiyet kazanmasının ardından kulüp kanalına konuştu.

Haberin Devamı

İşte Osimen'in sözleri:

"Galatasaray'ın ilgisini duyduğumda benim için kolay bir karardı. Galatasaray'ın ne kadar büyük ve aile gibi hissettiren bir kulüp olduğunu biliyordum. İnanılmaz taraftarı da vardı. Onyekuru da benim arkadaşım. Kulübün, taraftarın ve buradaki insanların ne kadar harika olduğunu söyledi. Benim için kolay bir karar oldu. Havalimanında da beni çok heyecanlı karşıladılar. Bundan dolayı da mutluluk yaşadım. Onlar için elimden geleni yapmak istiyorum. İlk maçımı heyecanla bekliyorum. Bu proje için heyecanlıyım"

SON DAKİKA Galatasaray, Victor Osimhen’i KAPa bildirdi: İşte çok merak edilen maaşı

"İtalya'ya ilk gittiğimde de bana çok destek oldu. Benim için bir ağabey gibiydi, sürekli yanımdaydı. Çok saygı duyduğum bir isim. Tekrardan takım arkadaşım olacağı için heyecanlıyım. Diğer takım arkadaşlarımla da hemen tanışmak istiyorum."

"Mertens buraya geldiğinden bu yana Galatasaray'ın maçlarını izliyordum. Gol attıkları zaman, kazandıkları zaman taraftarların etkileşimleri de heyecan vericiydi. Şimdi de taraftarlarımızın her golden sonra beni destekleyeceklerini ümit ediyorum ve heyecanla bekliyorum."

"Havalimanındaki karşıladığını için teşekkür ederim, harika bir karşılamaydı. Elimden geleni yapacağım ve tamamıyla kendimi size adayacağım"

YORUM YAZ