LeBron James, NBA takımını satın alıyor! Ortalığı kasıp kavuran iddia

NBA'in yaşayan ve halihazırda aktif olarak kariyerini sürdüren en önemli yıldızlardan biri olan LeBron James için bugün ortaya atılan bir iddia basketbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

LeBron James, NBA takımını satın alıyor! Ortalığı kasıp kavuran iddia

NBA'in yaşayan ve halihazırda aktif olarak kariyerini sürdüren en önemli yıldızlardan biri olan LeBron James için flaş bir iddia ortaya atıldı. Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James'in gelecekte Boston Celtics'in sahibi olma fırsatını edinebileceği haberleri basketbol dünyasına damga vurdu.

Haberin Devamı

TEKLİF YAPACAK

New York Post, MLB takımı Boston Red Sox'ın sahibi olan Fenway Sports Group ve James ile yakın bağları olan RedBird Capital'ın, Celtics için bir teklifte bulunmayı düşündüğünü bildirdi.

Şu anda Lakers'ta oynayan James, Celtics'in mülkiyetinde yer alamasa da, satış sürecinin iki aşamaya ayrıldığı kaydedildi.

LeBron James, NBA takımını satın alıyor Ortalığı kasıp kavuran iddia

EMEKLİLİK SONRASI...

Takımın yüzde 49'u 2028'e kadar satılmayacağı için, James'in özellikle de o zamana kadar emekli olması beklendiği için, Celtics'te hisse sahibi olma ihtimali olduğu öne sürüldü.

James geçmişte, Las Vegas'a bir genişleme takımı eklenmesi halinde burada bir hisse sahibi olma isteğini defalarca dile getirmişti.

Celtics'e karşı kariyerinde oynadığı 59 normal sezon karşılaşmasında LeBron, 28,8 sayı, 7,3 ribaund ve 7,1 asist ortalamaları kaydetmişti.

Haberin Devamı

LeBron James, NBA takımını satın alıyor Ortalığı kasıp kavuran iddia

YORUM YAZ