Mourinho transferde eski Galatasaraylı yıldıza göz koydu: Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor

Süper Lig heyecanı ilk maçlarla başlarken gözler bir yandan da transfer piyasasında. Jose Mourinholu Fenerbahçe, orta saha transferi için temaslarını yoğunlaştırdı. Galatasaray'da ise ayrılması gündem de olan Wilfried Zaha'nın yerine sürpriz bir yıldız gündeme geldi.. Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle taraftarını heyecanlandıran Beşiktaş ve Abdullah Avcı ile yeniden zirveye oynamak isteyen Trabzonspor'da da sıcak saatler yaşanıyor. İşte Trendyol Süper Lig'den son dakika transfer haberleri...

Mourinho transferde eski Galatasaraylı yıldıza göz koydu: Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor
DEPAY BOMBASI! HER KONUDA ANLAŞILDI

Gazeteci Tancredi Palmeri, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın Depay ile her konuda anlaştığını yazdı.

Hollandalı yıldızla maaş konusunu görüşmeye devam eden yönetimin, bu transferi bitirerek taraftarına müjdeyi vermesi bekleniyor. Serbest oyuncu statüsündeki Hollandalı golcünün menajerleri komisyonlar hariç 5 milyon euro maaş talebinde bulunduğu ileri sürülmüştü. Depay, Atletico Madrid ile sözleşme yenilememişti ve yıldız ismin yeni adresi bir süredir en merak edilen konular arasındaydı.

ZAHA'YA BİR TALİP DAHA

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Zaha'ya Crystal Palace ve Leicester City'nin ardından eski takımı Tottenham'ın da talip olduğu iddia edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre; Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmak için Zaha'yı gündemine aldı. Oyuncu ayrıca Aston Villa'nın da listesinde bulunuyor.

FENERBAHÇE'DE ÖNCELİK AMRABAT

6 numara için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de liste başında Amrabat bulunuyor. İngiliz kulüpleriyle temasta olan futbolcuların durumu, buradaki transfer döneminin kapanmasından sonra netlik kazanacak.Ada’daki transferin bu ay sonunda bitecek olması, Türkiye’de ise 13 Eylül’e kadar devam etmesi nedeniyle 6 numara transferinin gerçekleşmesi biraz daha zaman alacak.

Haberin Devamı
ESKİ ASLAN'I İSTİYOR

Orta saha transferi için gaza basan Fenerbahçe'nin, Wolverhampton'da forma giyen eski Galatasaraylı oyuncu Mario Lemina'yı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Sarı lacivertlilerin, İngiliz ekibiyle 1 yıllı sözleşmesi kalan 30 yaşındaki futbolcuyu makul bir bonservis ücretiyle transfer etmeyi hedeflediği iddia edildi.

Gabonlu oyuncunun ise yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı aktarıldı.

KEREM AKTÜRKOĞLU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığı an meselesi... Galatasaray ile 13 milyon euro bonserviste anlaşan Spartak Moskova’nın Kerem’i ikna etmek için fiyat yükseltmeye devam ettiği belirtildi. 2.4 milyon euroya çıkan Rus ekibinin, Kerem’i ikna etmek için bonuslarla beraber 3 milyon euro teklif ettiği bildirildi.Kerem’le aradaki farkı kapatan Spartaklı yöneticilerin son detaylar üzerinde çalıştığı öğrenildi.

SOL BEKE LUCAS DIGNE HAMLESİ

Galatasaray'ın uzun süre gündeminde olan sol bek Lucas Digne'ye Beşiktaş da talip oldu. Aston Villa muhabiri Alan Hutton'in haberine göre; Fransız yıldız için Siyah-Beyazlılar'dan menajerler aracılığıyla teklif yapıldı.

Beşiktaş'ın kiralık teklifini cazip bulan Premier Lig ekibi, Fransız yıldızı ikna etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı
İLK TEMAS KURULDU AMA...

Sarı kırmızılıların gündemine yerli oyuncu kontenjanında da oynayabilecek bir isim gündeme geldi. Lille'den ayrılan ve henüz hiçbir takımla sözleşme imzalamayan Yusuf Yazıcı için ilk temas kuruldu.

VETO YEDİ

Galatasaray da Şampiyonlar Ligi kozuyla 27 yaşındaki maestroyu ikna etmeye çalışıyor ancak bir engel var. Yusuf Yazıcı'nın kısa süre önce dünyaevine girdiği Melisa Aslı Pamuk Yazıcı, Avrupa'da yaşamak ve çocuğunu Türkiye dışında büyütmek istiyor.

EŞİNİN DÜŞÜNCESİ FARKLI

Başarılı futbolcu ise İstanbul fikrine sıcak bakıyor. İşin kilidi güzel oyuncuda. Eğer ikna edilebilirse imzaların atılması yüksek ihtimal olarak görünüyor. Ancak Melis Aslı Pamuk'u Yazıcı'nın İtalya veya Fransa'da yaşamayı arzu ettiği konuşuluyor.

ZAHA YERİNE YENİ YILDIZ

Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın yanı sıra Kerem Aktürkoğlu'nun da takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle kanat bölgesi için transfer hareketliliği yaşanıyor. Takvim'in haberine göre; Cimbom'un Bundesliga ekiplerinden Freiburg'da forma giyen Macar oyuncu Roland Sallai'yi listesine eklediği öğrenildi.

Ayrılıkların yaşanması halinde Teknik direktör Okan Buruk'un da kadrosunda görmeyi çok istediği 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için ilerleyen günlerde bir girişim yapılacağı iddia edildi.

YORUM YAZ