SON DAKİKA | Beşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour İstanbul'da!

Beşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour, İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah-beyazlı ekibe resmi imzayı atacak.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Kara Kartal; Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile’yi kadrosuna katmıştı. Yabancı hamlelerin ardından Can Keleş ve Emirhan Topçu’yu da yerli rotasyonuna dahil eden Siyah-Beyazlılar, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ BİR TRANSFERİ DAHA BİTİRDİ 

Fransa Ligue 1 devi PSG’den Cher Ndour’u gözüne kestiren Beşiktaş Yönetimi, 20 yaşındaki İtalyan futbolcunun transferini bitirdi. PSG’yle kiralama üzerine el sıkışan Kara Kartal, genç futbolcuyu İstanbul'a getirdi

İSTANBUL' A GELDİ

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain'in İtalyan futbolcusu Cher Ndour, İstanbul'a geldi. İtalya'nın Milano kentinden uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu kulüp yetkilileri ile siyah-beyazlı taraftarlar karşıladı.

SON DAKİKA | Beşiktaşın yeni transferi Cher Ndour İstanbulda

Beşiktaş'ın açıklaması şöyle;

'Profesyonel futbolcu Cher Ndour, kulübümüzle transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul'a geliyor. Profesyonel futbolcu Cher Ndour’u taşıyan uçak, bu akşam saat 20.55’te Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde olacaktır.'

Haberin Devamı

GEÇEN SEZON BRAGA'DA KİRALIK OYNADI

4 milyon Euro’luk bir piyasa değeri bulunan yetenekli futbolcu, geçen sezon ligin 2. yarısında Portekiz ekibi Braga’da kiralık olarak forma giymişti. Ndour geçen sene PSG ve Braga'yla 15 maça çıkıp 2 gol kaydetti.

SON DAKİKA | Beşiktaşın yeni transferi Cher Ndour İstanbulda

YORUM YAZ