Anadolu Efes-Olympiakos maçı (CANLI)

EuroLeague’in ilk çift maçlı haftanın kapanışında Anadolu Efes, Olympiakos’u ağırlıyor. Salı günü, Maccabi’ye son topta 93-91 kaybeden Lacivert Beyazlılar, Yunan ekibi karşısında galibiyet peşinde. Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanan Anadolu Efes-Olympiakos maçının canlı skor takibi ve detayları haberimizde.

Anadolu Efes-Olympiakos maçı (CANLI)

EuroLeague’nin ilk çift maçlı haftasında Anadolu Efes kapanışı, Yunanistan ekibi Olympiakos’u ağırlayarak yapıyor. Salı günü, Belgrad’ta Maccabi’yle karşılaşan ve son çeyreği müthiş çekişmeye sahne olan maçta Lacivert-Beyazlılar son topta rakibine 93-91 yenilmişti. Bu maçın telafisini yapmak isteyen Anadolu Efes bu kez Olympiakos karşısında çift maçlı haftayı galibiyetle kapatmaya çalışıyor. Anadolu Efes ile Olympiacos, Avrupa kupalarında bugüne kadar 53 kez karşılaşırken, temsilcimiz 26 galibiyet ve 27 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan dört maçta Efes, bir galibiyet ve üç mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 49 karşılaşmada Lacivert Beyazlılar 25 galibiyet ve 24 mağlubiyet elde etti. 3. haftanın sonunda Efes, Maccabi’ye yenilirken, Olympiacos ise İtalya’nın Milan takımını evinde 89-68 kaybetmişti. Euroleague’de Efes 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 10., Olympiacos ise 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 4. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

1. ÇEYREK SONUCU | Anadolu Efes 11-23 Olympiakos

İLK YARI SONUCU | Anadolu Efes 41-44 Olympiakos

3. ÇEYREK SONUCU | Anadolu Efes 65-70 Olympiakos

 

**

Anadolu Efes-Olympiakos maçı hangi kanalda?

Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanan Anadolu Efes-Olympiakos maçı saat 20:30’da başladı. S Sport ekranlarından naklen yayınlanan karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde.

11. Pembe Top Çağla Şikel’in elinde havalandı

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi iş birliğiyle hayata geçirilen “Pembe Top Sahada” projesinin 11. yılında Pembe Top, Çağla Şıkel ile havalandı. Meme kanseri farkındalığını artırmak için hayata geçirilen “Pembe Top Sahada” projesi bu yıl Olympiacos maçında gerçekleşti.

Haberin Devamı

-

YORUM YAZ