Patrick Kluivert: Hayal kırıklığına uğratan bir sonuç

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, 3-3 berabere kaldıkları Hatayspor maçının ardından konuştu, "Son dakikalarda öne de geçebilirdik fakat hayal kırıklığına uğratan bir sonuç oldu. Biz normalde tabiki de galip gelmek istiyorduk. Futbolda maalesef böyle sonuçlar olabiliyor" dedi.

Patrick Kluivert: Hayal kırıklığına uğratan bir sonuç

Adana Demirspor, Süper Lig'in 4. haftasında Mersin'de konuk olduğu Hatayspor ile 3-3 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, seyri güzel, heyecan dolu bir karşılaşma olduğunu belirtti, şu ifadeleri kullandı:

"Maça istediğimiz gibi başladık, istediğimiz gibi oynuyorduk ve 1-0 öne geçtik. Tam istediğimiz kıvamda oynarken, soyunma odasına girdik. İkinci yarıya da iyi başlamamıza rağmen 10-15 dakika içerisinde skor bir anda 3-1 oldu. Ancak sonrasında 3-2'yi bulduk ve 1 değişiklik yaparak ön taraftaki oyuncuları 1'e 1 oynatmaya başladık. Bu yolla 3-3'ü de bulduk. Hatta son dakikalarda öne de geçebilirdik fakat hayal kırıklığına uğratan bir sonuç oldu. Biz normalde tabiki de galip gelmek istiyorduk. Futbolda maalesef böyle sonuçlar olabiliyor. Rakip takımı ve hocalarını tebrik etmek lazım. 1-0'dan 3-1 öne geçmişlerdi"

YORUM YAZ