MENÜ

Hedef 1 milyon turist!

Ligde sezonun sona ermesi sonrasında Vodafone Arena, turizme açılacak. Dev spor kompleksini yılda 1 milyon turistin gezmesi ve kulübün büyük gelir elde etmesi hedefleniyor.

Hedef 1 milyon turist!

Kara Kartal’ın yeni mabedi Vodafone Arena, Süper Lig’de sezonun bitiminin ardından kapılarını bu kez turizm için açacak.

Dev spor kompleksinden yaz aylarından itibaren farklı alanlarda da gelir elde etmeyi planlayan ve bu doğrultuda araştırmalarını yapan yönetimin, Dolmabahçe çevresine turizm için gelen 976 bin 348 gezgini, Vodafone Arena’yla buluşturmayı hedeflediği öğrenildi. Bu konuda ilk olarak stadyumun otoparkını tur otobüslerinin girebileceği kadar yükselten Siyah-Beyazlılar, tur firmalarıyla şimdiden görüşmelere başladı.

Konserler ve defileler yapılacak

Siyah-Beyazlılar’ın planına göre stadı gezen turistler önce müzeye, oradan da hediyelik eşya satışı yapılacak alana geçiş yapacak ve sonrasında da locaların bulunduğu bölümden tüm stadı gezerek otobüse binecekler. Ek olarak isteyen gezginler; kulübün Kartal Yuvası’ndan alışveriş yapabilecek. Bu uygulamaya ek olarak Beşiktaş, statta konserler ve moda defilelerinin düzenlenmesini sağlayıp kulübün kasasını doldurmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ