MENÜ

Ganso kimdir? Fenerbahçe ve Trabzonspor istiyor

Sevilla forması giyen Ganso Fenerbahçe ve Trabzonspor'un gündeminde. Peki Ganso kimdir, hangi bölgede oynuyor? İşte oyuncunun kariyerinden satırbaşları...

Ganso kimdir? Fenerbahçe ve Trabzonspor istiyor

Sevilla'nın sezon başında Brezilya'nın Sao Paulo takımından 9.5 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Ganso beklentilerin altında kalmıştı. Yıldız futbolcunun kiralanması gündemde. 27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia ediliyor.

Ganso kimdir?


27 yaşında ve 1.84 boyunda olan Ganso'nun asıl mevkisi 10 numaradır. Yıldız futbolcu ayrıca sağ ve sol kanatta da görev yapabilmektedir. Sambacı futbolcu sol ayağını kullanabilmektedir.

Futbol kariyerine 1996 yılında Tuna Luso Brasileira'da başlayan Ganso, 2005 yılında, 15 yaşındayken Paysandu'ya transfer olmuştur. Bir yıldan kısa bir süre Paysandu'da forma giydikten sonra, Santos altyapısına geçmiştir. 2008 yılında Santos'un A takımına yükselen Ganso, aynı yıl takımda 10 numaralı formayı almıştır. Ganso, 2010 yılında takımıyla birlikte, finalde Santo André'yi yenerek Campeonato Paulista'yı kazanmıştır.

Ganso kimdir Fenerbahçe ve Trabzonspor istiyor

Ganso'nun Sao Paulo kariyeri


Yıldız futbolcu takım arkadaşı Lucas Moura'nın PSG'ye transfer olmasının ardından takımda mutsuz olduğunu açıklamıştır. Ganso 2012 yılında 9 milyon euro karşığında Sao Paulo'ya transfer olmuştur. Sao Paula forması altında 194 maçta forma giyen Ganso 23 gol atma başarısı göstermiştir.

Ganso'ya Trabzonspor'dan sonra Fenerbahçe de talip!

Ganso'nun Milli Takım kariyeri


Kariyerinde toplam 286 maça çıkan Ganso 44 gol atmayı başarmıştır. 6 kez de Brezilya Milli Takım forması giyen yıldız futbolcu bu maçlarda 1 gol atabildi.

Ganso'nun Sevilla ile 2021 yılına kadar resmi sözleşmesi bulunuyor.

Ganso kimdir Fenerbahçe ve Trabzonspor istiyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ