Türk Voleybolu Seddi!

Abone Ol Google News

Tüm oyuncularımızın Sultan değerlerine hayranım elbette. Her müsabakadaki mücadele sonunda mutlaka yüzümüzü ağarttılar. Müsabakayı kaybetseler dahi dirençleri, duruşları ve çabaları kimin hayranlığını kazanmadı? Brezilya maçımız dikkatle analiz edilmeli! Santarelli kişisel olarak bir test uygulamalı. Büyük zaferlerde onun harikulade duruşu ve motivasyonu vardı. Bu kez onun da teslimiyete yakın olduğunu sezdim, ‘özgüvenle ilgili bir problem veya huzurunu bozan bir söylem vaki olabilir mi?’ diye düşündüm doğrusu!

Haberin Devamı

Bu konuda Sakarya Üniversitesi eğitim görevlisi Prof.Dr. Hakan KOLAYİŞ’e başvurabilir ve büyük yarar da görebilir, eminim. Gelişimin anahtarı çalışma, bilimsel dayanışma, açık ve net içtenlikle paylaşım dik duruş ve başarıyı yakalama.

Zehra Güneş’in olmaması zaten sırıtıyordu, son iki maçta ciddi gedik açtı. Yuan Wang ve arkadaşları fotokopiden farksız setlerle, bizi liderlikten etti. Ertesi gün ise Brezilya resmen dümdüz etti geçti! Ekibimiz rakiplerde muazzam analiz edilmiş ve alnımızın orta yerinden vurulacağımız galibiyet projelerine girmiş! ‘7-8 made in Brasil’zaten içimizdeki Brezilyalı’lar !

Haberin Devamı

20 Haziranda Bangkok’ta  6. sıradaki Türkiye ile 3. Polonya çeyrek final mücadelesine çıkacak. 20-23 Haziran arasında Dünya devleri arasında hedef yolunda büyük kapışma olacak. Türk Voleybol Seddi’miz acilen onarılmalı. Orta yerdeki zaaflara çare bulunmalı. Böylesi rahat sahamıza top atılmamalı. Çin ve Brezilya fena halde bu bölgeyi kullandı.

Netice ? Mutlaka ama mutlaka çare sinyor Santarelli rakipler bu denli zahmetsiz, santrandan geçmemeli ! Başarı dileklerimle tabii…

YORUM YAZ