Kim söylemiyor?

Abone Ol Google News

Muhterem dinleyenlerim; merak, elbette gerginlik içindeyim. Galatasaray futbol takımına, “müsabakaların ciddiyetle oynanması gerek, ikinci 45 dakikalık bölümünün de olduğunu” kim söylemiyor? Olacak iş değil! İlk yarı 3-0 öndesin, ikinci yarı da Kasımpaşa 3-0 önde! Netice 3-3 hüsran. RFS ile Letonya’da ilk yarı 2-0 ama sonunda yine hüsran 2-2 ve düş kırıklığı.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarı ve camiasının günahı nedir arkadaş? Arifeyi görüp bayramı görememe kaderi mi? Dün gece de muhteşem ilk yarı, birbirinden güzel 3 gol ama ikinci devre başlar başlamaz peş peşe yenilen 2 gol ve iliklerimize kadar işleyen ayaz ve içleri titreten kaos havası. Bu arada sağ kanatta şahit olunan iki fahiş hatanın sorumlusu kim? Söylemem! Okan Buruk not etmiştir zaten, bir kenara!

En önemlisi bu

Gerginliği müsabakanın tamamında cengaverce, özveriyle mücadele eden Yunus 83’te attığı muazzam golle izole etse de, düellodan vazgeçmeyen Elfsborg gerginliğimizi 90’da yeniden körükledi. Galatasaray 4-3 Elfsborg. Eveet uzatmalar korku şelalesi gümbürtüsü içinde, ‘acaba ne yaparız da, konuktan bir gol daha yemez de, sudan çıkmış balıktan beter olmayız’ korkusuyla geçti ve adeta kabus ortamında bitti... Gelelim sadede ‘maçın zorlu olacak 45 dakikası daha olduğunu, nasihat etmeyi acaba kim ihmal etti?‘ Esas çözülmesi gerek arızalardan biri değil, en önemlisidir bu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ