Kendi tarih ve kültürünü bilmeyen EU!

Abone Ol Google News

Almanya İş İşleri Bakanı Nancy Faeser’i kendi kültüründen dahi bi haber biri olarak tanımlıyor, derhal dümen suyuna giren UEFA’yı da şiddetle kınıyorum! Hemen her EU şehrinde kurt heykelleri yok mu ?

Haberin Devamı

Eeeey Almanya  eeey Faeser  Merih Demiral ; Avusturya zaferi sonrası, siyasal provakasyon yapmamış; TÜRK alameti farikasını milletiyle paylaşmıştır., Katledilen Avrupa Yahudileri Anıtı Vakfı mütevelli heyeti üyesi avukattan da, başka türlü davranış beklenemezdi ki. İslamiyet düşmanı olduğu belgeli Yahudi yandaşı.Yahudi dedim de aklıma Otto Liman von Sanders geldi. Bu Yahudi kökenli Alman’da ; Çanakkale savaşında mevzileri geride konumlandırıp; onbinlerce Mehmetçiğimizin şehit olmasına neden olmuş bir beceriksiz zabitttir.

Çanakkale’de vatanımıza saldıranlar arasında; Armstrong isminde İngiliz diplomasisi örneği soysuz vardı. Ajan Armstrong ve casusluk örgütleri, bilumum hainliklerle beraber projelerini, kötü niyet posterlerini  1932’de yazdığı Atatürk biyografisinde kusmuştur.“Orey Wolf” Türkçesi “BOZKURT” Biyogrofide 2 sayfa övgü ardından iğrençlik!

Haberin Devamı

Bozkurt mitolojide Türk milletinin ulusal sembolüdür biline ! Bozkurt gökyüzünü, gücü, savaşçılığı, özgürlüğü, hızı ve yol gösterici tavrı temsil eder. Demiral; gücü tanımlamış, Hollanda müsabakasını da işaret edip hırs ve motivasyonumuzu pekiştirmiştir.

Gelelim Galatasaray ‘a !

Taşınmazlarla ilgili tarihi karar alınacak. Aman dikkat!  Bitmez tükenmez denilen Galatasaray malı mülkü, son demleri ve son damlasında ne yazık ki. Üstelik adeta kulübe şelale gibi para yağmasına rağmen! Bu felaketin mimarı Faruk Süren ve yönetimi; vahameti görmezden gelip çar çura devam eden başkanlar ve el kaldırıp ibra eden genel kurul üyeleridir.

Emanete hıyanetin gerçek vesikası, 1996’dan günümüze Galatasaray‘da onaylanmıştır! Elinizdeki son toprağı da; ya Riva ve benzerleri gibi heba eder, ardından timsah gözyaşları dökersiniz. Ya da Florya değerlerine sahip çıkarsınız! Aydınlık veya kararan gelecek parmaklarınız ucunda. Karar üyelerin!

Türk milli takımına başarılar, Galatasaray’ın geleceğine selamet diliyorum.

YORUM YAZ